Huden får lite kärlek | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Huden får lite kärlek

Som en del av er vet så har jag använt Paula´s Choice  de senaste månaderna och rengöringen har jag varit jätte nöjd med så den har jag nu beställt en påfyllning av. Jag har dessvärre inte varit lika nöjd med dagkrämen jag köpte så nu tänkte jag prova en annan från samma märke. Den nya jag tänkte testa heter Resist Barrier Repair Moisturizer och den ska vara anpassad för normal/torr hud och ska även arbeta lite anti-aging vilket behövs när man fyllt 30;). Vi får se om den fungerar bättre för min torra trötta vinterhud<3.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Hej! Undrar vad du tyckte om footmender?? Jag tycker den är grymt bra mot mina torra fötter. Du kanske har haft en utvärdering som jag missat. Kram! 🤗

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh jag har inte använt den på ett tag då jag tappade bort den. Hittade den för några dagar sen och bordr börja med den igen för jag tyckte det fungerade bra (+att Björn fick massera mina fötter haha!). Stor kram❤

Annons
stats