Höstmys och inredningsfunderingar | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Höstmys och inredningsfunderingar

Godmorgon vänner!

 

Hur mår ni? Vi mår bra och klurar just i detta nu på lite inredningsfrågetecken. Vart ska vi ha datorn/arbetshörnet? En återkommande fråga just nu.. vi har funderat på att ha det uppe i sovrummet MEN det känns så avlägset på något vis. Jag sitter ju rätt mycket vid datorn och jobbar och då vill jag ändå vara inom “pratavstånd” till Björn, annars lär vi väl aldrig ses haha!

Just nu står vår dator tillfälligt i hallen och det fungerar ju inte långsiktigt. Jag tror det bästa är att placera datorn i matrummet i det hörnet där vitrinskåpet var placerat innan vi la golvet. Jag vill ha ett smalare mer diskret datorbord och en snyggare datorstol. Jag gillar ju verkligen Mios stol Kiwi men är lite orolig att en kommer bli förstörd rätt snabbt eftersom den är i sammet.. hmm ilandsproblem I know.

 

Igår var vi in till Mio och kollade deras utbud och hittade faktiskt ett litet soffbord som kommer passa perfekt in i vårt vardagsrum. Björn fick välja utseende och då blev det ett träfärgat denna gång. Det ser lite 50tals aktigt ut och jag gillar det faktiskt! jag tror det kan bli en skön detalj som bryter av allt det svarta i det rummet. Den skulle levereras nu i veckan. Jag köpte även ett par sandfärgade sammetsgardiner och ett par vägghängda krukor. Nu ska jag bara hitta lämpliga växter att ha i dem.

 

Detta sidobord blev det. Vi behövde ett mindre bord eftersom det annars skulle ta upp för mycket yta i det lilla tvrummet.

 

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat mer än att vi skulle behöva köpa en ny kap- & gersåg och jag skulle dessutom behöva byta en gardinstång som blev på tok för kort. Nu till veckan borde våra familjefoton börja bli klara också åh ska bli spännande att se hur de blev! Jag tänkte, som jag tidigare nämnt, framkalla några av dem  så att de kan få pryda en del av väggarna i matrummet<3.

 

Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!

Puss

 

 

Gårdagens mami! Jag älskar den här toppen från Lindex, så himla fint mönster.

 

I helgen kom Björn hem med blommor till mig då jag kämpat på ensam med barnen mellan fredag- söndag eftersom Björn jobbat dagpass.

 

En av de vägghängda krukorna som jag köpte på Mio. Det kommer bli så fint! dock ska den hänga på en av de vita väggarna tillsammans med lite andra tavlor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats