elinkungsman

elinkungsman

Helgen

LÖRDAG:

Björn har jobbat och det innebär att jag och grabbarna varit ensamma i stort sett hela helgen. I lördags hängde vi med Björns sida av släkten större delen av dagen då de hade en släktlunch ute på en bygdegård. Vädret var tipptopp och sällskapet likaså. Jag åker ju helst inte iväg med båda barnen ensam (de springer oftast  åt två olika håll) så kändes det heeelt okej den här gången då jag var omgiven av så många hjälpande händer;).

För mig som inte har en stor släkt känns det så himla mysigt att få ta del/ vara en del av en stor familj. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag liksom ÄR en del av familjen nu. Ibland får jag tankar om att jag är som en statist eller att jag bara “hälsar på” när jag är med på den här typen av träffar. Jag vet inte hur jag ska förklara det haha! Alla i Björns släkt är verkligen så himla gulliga och inkluderade så det är verkligen inte på dem utan mer att jag är så OVAN med att vara inkluderad i den här typen av sammanhang. Förstår ni vad jag menar? någon mer som har en mindre släkt och blivit “ingift” i en större släkt som känner igen sig?

 

 

 

SÖNDAG:

Hela söndagen hade Alfons högfeber så det blev av förklarliga skäl en lugn dag. Han fick massor av glass och jag lyckades med nöd och näppe få i honom en dos alvedon (stora barn “stora” problem 😉  och därefter blev det brandman Sam för hela slanten och jag passade på att leka lite extra med Malve medan jag plockade,städade och tvättade undan lite mellan barnpassning och sjuklingspassning<3.

 

En liten sjukling med feber upp mot 40grader på söndagen:*(. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vilka ögonfransar köper du? Och var. Vet du tagit upp det innan men jag har tyvärr glömt det du kanske kan visa de på Instagram. Kram ❤️😘

 2. Ninna

  Hej, men så sött han ligger på soffan 😍. Min son har också haft feber i helgen. ringde förskolan imorse och de så att det var fler som haft feber under helgen..

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh verkar vara något som går:*( Alfons har haft feber sen i söndags vid lunch så verkar vara en redig influensa. Våra barn blir så otroligt sällan sjuka så det verkar sannerligen vara något envist virus<3 stor kram

stats