Helgen & ny vecka | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Helgen & ny vecka

Godmorgon på er, fina  vänner!

 

Har ni haft en bra helg? Vi har haft en jättebra helg och jag är så himla tacksam över mina fina svärföräldrar som ställde upp i lördags som barnvakt åt grabbarna så att vi kunde få unna oss en härlig dejtnight på tumanhand. Det är rätt sälllan som vi får möjlighet att vara just bara VI, kärleksparet Björn och Elin och “inte bara mamma och pappa.”

Vi började kvällen med en mysig trerättersmiddag på RÅ. Vi gick sedan vidare till Downtown, spelade några omgångar biljard för att senare avsluta kvällen med bio. Vi såg A star is born och vet ni… jag tyckte inte att den var så bra som alla omdömen gett den.Jag vet inte vad det var…Jag hade nog lite för höga förväntningar på den då jag har hört så himla mycket bra om den men jag blev inte alls så berörd som jag trodde att jag skulle bli. Det var en bra film men långt ifrån den bästa kärleksfilmen jag sett. Den är inte The Notebook eller Titanic bra och det var i klass med de filmerna jag trodde att den var;). Musiken och framträdandena i filmen var riktigt bra men sen storylinen och scenerna mellan kändes lite “påskyndade”? Förstår ni vad jag menar?

 

Vi åkte hem efter bion och tog en mysig dusch,sov tätt intill i varandras armar och vaknade inte fören 8:30 dagen efter (händer aldrig nu förtiden haha!). Så mysigt!

Söndagen blev lugn. Alfons åkte sin elpolisbil, Malve hängde med mig till plantagen och köpte lite julblomster och sen avslutade vi helgen med seriemys i soffan.

 

Nu börjar en ny vecka och jag längtar redan till helgen haha! Då ska jag äntligen få adventspynta här hemma och det kommer det en vlogg på❤.

 

Puss

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Jonsson

    Åh vad underbart det lät! Vi har en dejtnight inbokad om ett par veckor – ska äta middag och gå på bio i grannstaden och sen får vi komma hem till ett tomt hus då barnen ska sova hos mormor, ser sååå mycket fram emot att få en hel kväll och natt (och morgon) på tu man hand! Som du säger händer det ju inte alltför ofta och det är så behövligt och underskattat… Kram ❤️

Annons
stats