elinkungsman

elinkungsman

Helgen är äntligen här!

Åh som jag längtat efter denna helg. Efter en rätt intensiv vecka på jobbet så ska det bli skönt med lite ledigt. Jag älskar fortfarande mitt nya jobb och hoppas på förlängning ett tag till så vi får se hur det blir, jag hoppas iallafall.

 

Iövrigt så har jag beslutat att jag ska anta en utmaning. Jag vill prova att göra ett intensivt träningsupplägg i 12 veckor där jag första delen satsar på att enbart bygga muskler, dvs inte så mycket cardio och mer proteiner. Det är ett upplägg jag aldrig provat innan. Jag har alltid älskat att värma upp länge inför mina pass och jag äter garanterat fel för att kunna bygga muskler.

Jag menar jag har tränat hela mitt liv och ser ändå exakt likadan ut haha! Så nu blir det till att lyfta tungt och äta mycket:). Så spännande att se om min kropp ens kan bygga större muskler haha!

Det var SÅ många som ville följa min resa och jag vet inte riktigt hur jag ska göra det bara. Ska jag ha med det i vloggarna eller göra separata uppdateringar om det?

 

Puss

 

Extra proteiner var det här!

 

Så tufft att lyfta tyngre men jag ska banne mig klara det. Jag är en sån där person som INTE är snygg på gymmet haha.

 

Jag har fått så många frågor om min beigea kofta och ni hittar den på H&M Här för 199kr. Väldigt mjuk och mysig. Jag har den i stl xs.

 

Alltså mina barn, fysatan vad de är gulliga!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ingrid

  jag måste vara extra känslig ..den koftan sticks ju ..ull i den …men snygg är de ..har två i olika gråa..men jobbigt med barärmat under den

 2. Arianne

  Kul med lite matbilder, frukosten är precis som jag föredrar den, mums!
  Att utmana sig själv är så roligt!
  Vore jättekul ifall vi fick ta del av hur du lägger upp det, även matmässigt 🙂
  Ha en fortsatt fin helg!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja det ska bli så himla spännande att se om jag klarar av det och vilka resultat jag får:) Jag har ju aldrig vågat öka mitt matintag(protein framförallt) så mycket som jag gör nu och det är nog det som varit felet:) Ska Försöka hitta ett bra sätt att dela med mig av min resa på ett bra sätt:). stor kram

stats