Helgen | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Helgen

Hej vänner!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg?

Det har vi, eller jag har väl mått sådär under helgen. Jag verkar ha dragit på mig någon typ av förkylning plus att jag har en sån otroligt jobbig ömhetskänsla i mina muskler kring nacke och skuldror. En professionell massage är på sin plats med andra ord! Jag borde boka in en tid till veckan. Vet ni något mer jag verkligen borde boka in.. ett tandläkarbesök. Jag vill inte ens skriva ut hur länge sen det var som jag var hos tandläkaren.. uscha! jag har världens tandläkarskräck nämligen och drar ut på det i fleeera år för att jag får sån ångest inför besöket.

 

Vad gjorde vi i helgen då?

 

LÖRDAG: 

Jag gick upp suuupertidigt då jag inte kunde sova längre än till 04:30!? pigg som en lärka gick jag gick upp och duschade och satt mig sedan och redigerade.Jag har flera samarbeten inbokade denna samt nästkommande månad så jag har en del att göra om man säger så.

Som många av er kanske har förstått så är den här perioden av året en högsäsong vad gäller samarbeten och jag tycker att det är jätteroligt! Det är kul att upptäcka nya tjänster/företag och att få möjlighet att testa dem. Jag jobbar ju inte heltid med mina sociala medier så jag kan inte ta på mig alla jobb som erbjuds även om jag hemskt gärna skulle vilja (vem vill inte tjäna extra pengar på något man tycker är roligt?). Alla företag som har hört av sig den senaste tiden är företag jag verkligen gillar så det känns extra tråkigt de gånger jag behövt tacka nej men jag måste ju också tänka på att jag ska hålla som mamma,sambo och människa<3.

 

SÖNDAG:

I söndags redigerade jag klart två stycken vloggar (första kommer upp imorgon) och jag fick dessutom möjlighet att vila upp mig på eftermiddagen (tack älskling!!). Björn tog med barnen ner till sina föräldrar då vi köpt massor av viltkött av en jägare och vi skulle hämta upp det hemma hos dem. Det känns så himla härligt att kunna köpa viltskjutet, mer ekologiskt än så kan det ju knappast bli! Och sen har jag enda sen barnsben haft en kärlek för viltkött då min pappa brukade göra supergoda höstgrytor på just älgkött.. åh alltså kokt potatis och en älgköttsgryta med rotfrukter..sån nostalgi att ni anar inte<3. Det var fleeeera år sen jag åt gryta på älgkött så nu ska det göras storkok på helgerna så att vi har kylen fylld med matlådor.

 

Jag hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Stor kram

 

I lördags vaknade vi upp till ett liiiitet snötäcke och jag blev så himla..GLAD! Nu vill jag ha en meter snö och mys.

 

På lördagskvällen karvades det pumpor hemma hos Björns föräldrar och vi åt en god risotto med lax till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats