elinkungsman

elinkungsman

Håret just nu:

 

Det är så himla SVÅRT att fånga färgen på bild och göra den rättvisa (ni får nästan vänta till vloggen som släpps på söndag haha) men det är iallafall mer slingor som går längre upp denna gång och det är kallare i längderna. Jag tycker att blonderingar är snyggast när de gått några dagar och färgen fått “lägga sig lite”.

Vi har några besök kvar innan  vi har ett “slutresultat” men jag har tålamod. Jag vill ha ett långt friskt svall och då är det tålamod som gäller.. och en massa fukt;).

Jag är redan nu så himla nöjd! Anna på salong Papiljott är verkligen grym! Jag bokade en ny tid på en gång och hon hade inte tid fören i september, så uppbokad är hon<3. Det blir bra då får mitt hår vila ordentligt, återhämta sig med massor av fukt, utväxten hinner komma fram ännu mer och det bleks ytterligare i solen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Vilket underbart hår!! Är så avundsjuk! 😍 Är det ditt egna eller har du i löshår? Så himla tjockt och fint… drömhåret! (Färgen blev också super 😉)

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   åh tack snälla haha!<3 Det är mitt egna och det sjuka är att det var ÄNNU tjockare när jag var yngre! tycker det är rätt skönt att det är lite "tunnare" nu;) kram<3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Jag är först och främst duktig på att återfukta kroppen innifrån och ut då jag dricker mycket vatten (måste göra det eftersom jag har “njurstensbenägenhet”) men sen använder jag både schampo,balsam och hårinpackningar som alla tre tillför “fukt”;) Eller egentligen är det väl oljor jag tillför håret, mitt schampo och balsam innehåller arganolja och är så himla bra! Sen har jag alltid i en olja från wella i mitt handdukstorkade hår för att skydda det lite extra och vårda det. Jag kommer posta ett hårinlägg inom kort så håll utkik;) <3 kram!

stats