Godmorgon onsdag! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Godmorgon onsdag!

Godmorgon fina vänner!

 

Jag är sjukskriven idag så jag är hemma. Jag är sjukskriven pga av en krånglig mage men borde egentligen varit sjukskriven pga av mitt övriga mående? Tar hellre en risig mage än en tyngd av nedstämdhet.

Jag tänkte börja med att ta mig till vårdcentralen och be dem ta lite tester. Har jag brist på något? Sköldkörteln?järnbrist? Osv samt berätta om mina känslor just nu.

Ni gav SÅ många bra tips och jag vill testa allt! Det var en av er som tipsade om att sömnbrist under en längre tid kunde orsaka nedstämdhet och det är faktiskt inte helt omöjligt då jag inte sovit så många ostörda nätter de senste 1,5åren pga av att jag ammar nattetid fortfarande. Det kanske är dags att få över Malve på välling nu…

 

Jag tänkte försöka dokumentera i vloggformat min väg till att må bättre och sedan publicera det i små updates. Vad fungerar, vad fungerar inte för mig.

Utan speciella tidpunkter eller dagar utan bara när det känns som att jag har tid/ork till övers. Skulle det i så fall uppskattas/vara intressant att följa?

 

Jag har även bestämt att jag inte ska ta på mig fler samarbeten just nu då jag behöver fokusera på mig själv i första hand. Jag har två inbokade samarbeten sen innan, ett publiceras idag och det andra i december men sen får det vara lite paus på den fronten. Jag måste komma på banan igen känner jag❤.

 

Idag är det reflektion som gäller, här ska kännas , accepteras, fångas solljus och käkas D-vitamin.

 

Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag!

Puss

 

En till som fått en släng av novemberblues under gårdagen. Ibland känns det som att jag och Malve är extra synkade,är det bröstmjölken mån tro?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag trodde själv jag hade depression, pmds, höll på att bli knäpp osvosv. Började sen ta hemofer järntillskott och efter två dagar försvann trötthet, huvudvärk, lättirriterad och nedstämd. Kom ihåg att även om inte blodprovet visar Brist, så kan man ha lägre än man behöver.
    Jag visste inte själv att lågt järnvärde kunde skapa psykiska symtom, men jo. Tydligen.
    Värt att prova. Även D vitamin under vintern är bra att ta. Kram till dig och krya på dig🌸

Annons
stats