elinkungsman

elinkungsman

God jul och gott nytt från oss!

Hej vänner!

 

Tänkte bara kika in och skicka en liten julhälsning och önska er en bra start på det nya året. Vi har haft en jättehärlig julafton och barnen blev så glada över sina klappar. Vi valde att inte köpa allt för mycket klappar och mycket av det vi köpte var faktiskt begagnat som Björn fyndat på facebooks marketplace. Perfekt ju!

De fick lite Byggare Bob leksaker, Thomas the train tåg som går att köra på briotågbanan och ett Playmobil skepp. Sen fick de även lite klappar av resten av familjen, en bok, en läslampa, ett spel, en snowracer och en pall.

 

Vi vuxna körde julklappsleken med tärning och jag vann ett par skouppfräschningspåsar. PERFEKTA julklappen till mig som går och sprutar skodeo i mina skor konstant haha!.

Jag och Björn valde att inte ge varandra några klappar eftersom vi köper allt vi vill ha själva ändå men ett frieri hade han kunnat ge mig heheheh! Får nog vänta ett tag till på det va…

 

NÅVÄL, jag hoppas ni alla oavsett vad ni gjort har haft en bra dag och att slutet på året blir bra. Vi har faktiskt inga planer alls inför nyår så vem vet vi kanske bara firar hemma i år<3.

 

Eftersom jag inte bloggar lika mycket nu för tiden så har jag blivit SÅ dålig på att ta kort! Dessa är det enda korten jag tog under gårdagen men jag uppdaterade desto mer på min instastory så om ni inte följer mig där så är det ett tips att göra det;) @elinkungsman

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats