Fredag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fredag

Godmorgon vänner!

 

Det var länge sen jag skrev ett “dagsinlägg” nu och anledningen är att jag inte har så mycket tid till övers just nu. Det är mycket som händer och jag har mycket inplanerat om dagarna så det blir liksom inte av att jag har tid till att sätta mig ner och blogga. Nu kör jag dessutom bilen VARJE gång vi ska någonstans så även den “bloggtiden” jag brukar ta i passagerarsätet har försvunnit haha;).

 

Igår gjorde jag som bekant halkbanan och gud så skönt det är att ha det momentet avklarat. Jag tycker att det är läskigt att köra bil i hög fart och att sedan känna att man inte har kontroll. Vi fick prova på att tvärbromsa i både halt och strävt underlag och det är en sån ENORMT stor skillnad. Inte bara på vägunderlaget utan även däck med mera spelar stor roll.. Jag trodde faktiskt inte att däckens skick/typ spelade SÅ stor roll men det gör det verkligen. Vi fick prova att köra två bilar av samma märke med två olika däcktyper och det var som dag och natt! Ett par bra däck är verkligen en bra livförsäkring.

 

Igår uträttade jag lite ärenden på stan, jag har bland annat köpt nytt franslim, hämtat ut en midsommarkrans hos florist, hämtat ut linser och haft en 80 minuters körlektion. anvisningar och placering stod på schemat. Jag har dessutom gjort min allra första fickparkering! Det gick galant.

Medan jag hade körlektion så var Björn och Malve på sjukhuset för att försöka undersöka hans knöl på halsen men även denna gång hade det inte varit möjligt. De vill inte att han ska få en traumatisk upplevelse av sjukhus och doktorer så nu är tanken att han ska sövas vid nästa besök så att de kan ta prover utan att det ska bli allt för dramatiskt för honom.. och det är ju bra även om jag inte alls känner mig sugen på att de ska söva min lilla bebis:*( uscha!

Dock är det ju bra att vi får veta vad det är för himla knöl! Den är ju fortfarande kvar och det enda som gör mig lugn är att den inte har ändrats i storlek utan är likadan som den varit sen den uppkom.. det kan kanske vara en falsk trygghet men det känns på någotvis lugnande. och sen givetvis att han är precis som vanligt och inte är besvärad av den<3.

 

Idag är det midsommarafton och vi ska fira med vänner. Vi blir ett ganska stort gäng och jag tror det blir hur trevligt som helst!

Dock har jag lite problem att bestämma outfit då vädret inte är det bästa..men vi löser det;) vita jeans är alltid ett säkert kort!

 

Jag hoppas ni alla får en kanonbra dag så hörs vi mer senare. Uppdaterar med bild på smink/outfit/kransen på senare!

Puss

 

En liten “sneakpeak” på årets midsommarkrans i bohemiskt stuk;).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats