Fredag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fredag

Hej på er fina vänner!

 

Vad roligt att det är så många av er som kikar in här dagligen! Jätteroligt att höra att ni gillar bloggens innehåll också det gör mig väldigt glad, så tack snälla för det!

 

Idag har jag som vanligt jobbat mellan 8-12 och sen blev det en mysig lunch med min vän Sofie. Vi har det som en fredagstradition sen några veckor tillbaka.

Efter lunchen tog vi en sväng på stan och jag passade på att köpa nya fransar från mitt favoritmärke House of lashes. Jag får frågor då och då om mina fransar och vart jag köper dem, ni hittar dem i H&Ms butiker. Idag köpte jag två nya modeller som jag inte har testat tidigare så det ska bli roligt att se om jag hittar någon ny favorit bland dem.

Den här veckan har jag redigerat två vloggar som kommer upp under nästa vecka och nu i helgen tänkte jag faktiskt bara ta det lugnt, umgås med familjen och njuta av en ledig helg❤.

 

Jag hoppas ni alla har fått en bra start på helgen!

Puss

 

Fredagslunchen idag intogs på Ping Pong.

 

Nya fransar och en fuktmask fick följa med hem. Letar ni bra lösfransar kan jag varmt rekommendera House of lashes. De kostar lite mer än “vanliga” fransar men de är värda priset enligt mig då de är både fina och går att använda flera gånger. Jag gillare “Lite” modellerna de är så fina på så jag hoppas att även dessa modeller passar min ögonform.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats