Fredag | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fredag

Godmorgon på er fina vänner!!

 

Jag hoppas ni alla mår bra och att ni får en bra start på helgen <3. Vi har ett rätt murrigt väder i Sundsvall och jag hatar att säga det men jag ÄLSKAR det! Vi ska alldeles strax tända en brasa, göra lite god helgfrukost och starta dagen ordentligt. Jag har börjat “inredningsresan” i vårt matrum (ni får se ett i senare inlägg idag) och nu har jag hängt upp ytterligare ett par sammetsgardiner i grönt, ett litet nättare skrivbord osv. Det börjar bli riktigt fint, nu behöver jag bara beställa lite nya tavlor och kanske en vägghängd lampa så känns det typ “färdigt”. Jag skriver färdigt inom parentes för blir man någonsin färdig när det kommer till inredning? haha!

 

Björn är ledig i helgen och det ska bli så himla skönt att bara få umgås vi som familj. Jag har redan redigerat klart veckans vloggavsnitt och har inga andra “måsten” inom sociala medier, så himla skönt! Just nu är jag extremt stresskänslig nämligen och det känns skönt att jag inte tagit på mig något viktigt måste.

 

Våra familjebilder är klara och de blev så himla FINA, det blev totalt 70st! en hel del spontana bilder som jag verkligen älskar och sen lite mer traditionella familjebilder, en bra blandning<3..

 

Ni kommer få se lite fler bilder framöver men här kommer ett litet smakprov:

 

 

 

 

Bilderna är tagna av : @fotografthomasdotter

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    otroligt fina bilder , tänk om jag kunde ha det självförtroendet att ta familjen bilder innan mina flickor blir allt för stora.

Annons
stats