elinkungsman

elinkungsman

Fräknar & rolig “nyhet”

Godkväll vänner!

 

Här kommer en sen update från soffan. Barnen sover och Björn jobbar sista natten för detta skift vilket är så himla skönt! Nu ska vi försöka få lite saker gjorda under hans ledighet. Det känns som att vi har halkat efter med renovering och ja typ ALLT. Jag är rätt trött på att renovera om jag ska vara ärlig.. eller ja just nu iallafall.

Jag vill bara knäppa med fingrarna och ha vårt nya fina golv på plats haha! Men men det kommer komma på plats…..så småningom;).

 

Vet ni! Idag så har vi kollat ut och bestämt oss för en ny bil! Imorgon ska vi göra klart affären och det känns faktiskt riktigt bra. Det är en automat så vi får lov att låna Björns föräldrars bil lite då och då så att jag inte glömmer bort hur man växlar haha! Nej men växling känns ändå som något som sitter nu. Det är lite som att lära sig cykla, när man väl lärt sig det sitter det i “ryggmärgen”.

Vilken bil det tillslut blev det får ni se imorgon❤.

 

Jag hoppas ni alla har haft en bra dag!

Puss

Lite bilder från dagen:

Kände mig somrig i min outfit och ditmålade fräknar haha!

..fuskade som.sagt till mig lite fräknar på näsan;)

 

När vi var in på apoteket så hittade Alfons denna Alfonsdocka som han genast blev förtjust i och då köpte jag den till honom😍.

 

Middagen blev torsk,dillsås och potatis med lite ärtor till, så enkelt och såååå gott!

Malve var en pigg bebis enda fram till 21:30 ikväll!!😪.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej! Hoppas du inte tar illa upp av denna kommentar. Jag är redo att få ett svar som ”spelar ingen roll för barnen är pigga ändå” och andra snäsigs kommentarer som andra mammor vill skriva för att dom vet bäst. Blöh. Men jag måste ändå få kommentera just pigga/ vakna barn på kvällen/natten för på 8 st barn i Malves ålder har det funkat på (som jag tagit hand om) så då vill jag dela med mig av detta tips som fungerade på dessa 8 barn. Om barnen är pigga mot kvällen så har de OFTAST sovit på dagen. Sedan kan det vara att de inte blivit tillräkligt aktiverade/ledsna/sjuka osv, osv men har barnet sovit på dagtid så kommer barnet istället vara vaken nattetid/somna senare (oftast). Nu pratar jag om barn i Malves ålder och inte om alla barn. Så prova med att ta bort sovstunder dagtid alt korta ner dom. Håll god ton i kommentarsfältet snälla istället för ”har aldrig funkat på mina barn”, ”spelar ingen roll hur aktiv han varit” osv osv utan rent generellt så kan man prova att låta en liten människa vara vaken hela dagar för att sova ”mer/längre/lägga sig tidigare” på natten. Klart att det kanske funkar och om inte så har man provat. Jag tycker du hur som helst är en sån gullig mamma som ”är” med ditt barn när det är vaket (eller ja det är den uppfattningen jag får av bild och text) så att dom slipper vara själva och oroliga och bara somna om. Du är bäst, Elin! Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh jag tar absolut inte illa vid mig:) tycker det är himla bra att man kan få råd och tips, och även inspireras av andra så du behöver inte be om ursäkt alls. Enda gången jag inte tycker det är okej är när man attackerar eller kritiserar någon annans föräldraskap helt utan egentligt syfte eller grund<3. Men Alfons försöker vi reglera dagsvilan och så småningom ska den bort helt men med Malve vill vi ändå att dagsvilan ska vara kvar ett tag till då han är så liten. Han är ju bara ett år och det känns som att han behöver MER sömn även om han faktiskt sover hela nätterna<3
   ..och tack snälla för så fina ord det värmer!
   kram

stats