Frågor och svar: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Frågor och svar:

Kul vlogg! Undrar hur länge du vill/tänkt amma Malve? Absolut ingen kritik utan bara nyfiken hur ni gör med amning och förskola/jobb om ni fortsätter. ☺ Får du ont om det går längre tid mellan amningarna?

 

Svar:

Jättebra fråga faktiskt:) Jag skulle vilja sluta amma nu då jag vill få tillbaka mina bröst och min kropp men Malve är inte riktigt redo så vi kör på ett litet tag till. Min tanke är att vi ska ha slutat till årskiftet men vi får se hur det går. Det hade varit skönt att kunna fira nyår utan mjölkfyllda bröst tex;).
Om det går en hel dag utan att jag ammar blir mina bröst GIGANTISKA och ömmar samt läcker så jag hoppas det ger med sig nu när vi drar ner på amningen i och med förskolan. Det har gått bra hittills även om brösten börjar bli fyllda när min arbetsdag är slut så har det faktiskt gått bra, inga läckande olyckor på jobbet iallafall haha! men ja läckande och ömmande bröst har varit ett problem för mig när jag varit ifrån mina barn fler än typ 4timmar med båda barnen<3.

Stor kram

 

Vart köpte du jotun färgen som du har i matsalen? Bauhaus?

 

Svar:

Ja precis den är köpt på Bauhaus och färgen heter Dark Teal 5454 <3

 

Vår fondvägg är målad i kulören “dark Teal 5454” från Jotun och finns att köpa på bland annat Bauhaus men även Colorama.

 

 

Har ni nån rutin när det gäller nattning av barnen? Har tänkt på att dom ofta somnar i soffan.

 

Svar:

Bra fråga Sofie, jag ska spara ner den och försöka komma ihåg att svara på den i nästa vlogg<3 det snabba svaret är att vi nattar dem i soffan;) men kan förklara mer i nästa vlogg som sagt<3

 

 

 

Vad kommer din vita tröja ifrån? Är det den utsålda från Nelly? 🙁 vill så gärna ha dem

 

Svar: Den kommer ifrån Asos och är ligger på runt 200kr. Du hittar den vita HÄR och den finns även i svart HÄR.

Superskön och det bästa, amningsvänlig!

 

 

Helt rätt att jobba halvtid! Fyller du upp med f-penning till 100, eller låter du det bara vara? 😊

 

Svar: Jag har gjort det denna månad, jag har alltså fyllt upp med halvdagar från fk och sen jobbar jag ju resterande tid men tror att jag kommer hoppa att söka F-penning helt framöver och spara resterande dagar till lov, planeringsdagar på förskolan osv osv. 🙂 kram<3

Vår tid tillsammans är så värdefull att jag tycker att det är värt att dra ner på arbetstiden. Jag lever här och NU.Karriär,pension osv äsch det blir som det blir och det tar vi där och DÅ ;).

 

Vi håller på att skola in vår minsta just nu också. Tycker du det känns lättare för din del denna gång? Jag tycker ännu att det är jobbigt när dem blir ledsna. Mysig vlogg och härligt att få se att det inte bara vi som har det lite stressigt på morgonen 😅❤️

 

Svar:

Åh jag tycker att inskolning alltid är så himla jobbigt så denna gång tog Björn hela inskolningen vilket var så skönt! Det känns dock lite bättre denna gång då de har varandra , Malve och Alfons. De går på samma fk-grupp så när Malve blir ledsen brukar Alfons springa fram och visa sig/trösta honom, så himla gulligt! och morgonstress är det typ alltid när vi ska iväg och har en tid att passa haha så ni är absolut inte ensamma;)! Stor kram

 

Min lilla minsting som inte är så liten längre. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Det här med FK och att börja jobba gör mig smått galen MEN måste man fylla upp med FK för att få 100% eller låter man det bara vara och enbart få 50% från jobbet som du tänker göra? Är det inte nåt med sitt SGI som sjunker om man inte tjänar 100% 😴🤔

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ååh jag har rätt dålig koll på det där om jag ska vara ärlig men det kan stämma att den sjunker om man inte fyller upp:S men för mig känns det lite som strunt samma just nu även om det såklart innebär mindre pengar om jag blir långtidssjukskriven;) stor kram!

 2. E

  Jag har en fråga om ipadhållaren ni har bak i bilen åt barnen, vart den är ifrån? Ser supersmidig ut! Vi har dock ett barn fram och ett bak just nu då det nog blir rätt sura miner när dom båda hamnar bak tror vi av tristess hos den äldre haha. Blir dock så jäkla åksjuk av att åka bak så hoppas vi kan sätta bak honom när vår mindre tjej blir några månader äldre iallafall 🙈<3

Annons
stats