Första tandläkarbesöket | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Första tandläkarbesöket

Igår var Alfons på sitt allra första tandläkarbesök och han var så himla duktig. Han gapade stort och lät tandsköterskan titta på alla hans små tänder. Utan protest. Utan minsta lilla gnäll eller trots. Jag blev både förvånad och stolt på samma gång.

Jag är ju som bekant livrädd för tandläkare och blir alldeles kallsvettig och nervös av bara tanken att sitta i den stolen. Så jag är väldigt glad att Alfons får en annan,bättre upplevelse av det hela.

Jag och Björn bokade faktiskt in tid för undersökning för oss både till samma dag men vet ni vad det sjukaste är.. att de har runt ett halvårs?! Väntetid..ett HALVÅR? Så i maj 2019 ska vi dit haha! Sjukt ändå.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Hej, undrar lite varför du är rädd för tandläkaren? Har det hänt dig något som satt spår för det? var dina föräldrar rädda när du var liten? Endel barn tar ju lätt efter vad mamma och pappa tycker. Annars en trevligt blogg! Beundrar att du hinner med så mycket ändå 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla för fina ord om bloggen! Jag är så glad och lättad att Alfons upplevelse av tandläkaren är positiv så är rätt duktig på att inte “visa” mina egna känslor kring det:). Jag har haft så snälla tandläkare men hade en snärtsam upplevelse av en rotfyllming när jag var i tonåren där bedövningen inte tog och det har satt sina spår❤. Stor kram+

Annons
stats