Fjällen 2019 | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fjällen 2019

I helgen har vi varit i fjällen därav tyst i mina medier. Vi har varit i Vemdalen för att vara mer exakt. Vädret har varit fantastiskt.Värmande sol och inte ett enda moln!

Vi har åkt till fjällen varje år med barnen sen de föddes och jag hoppas att vi ska lyckas hålla den traditionen vid liv VARJE år. Det känns roligt att kunna ge barnen något som en annan inte fick som barn. Björn åkte ju till fjällen som barn men jag gjorde ju aldrig det av olika orsaker. Den största var nog att vi inte hade råd.

 

FREDAGEN:

På fredagen blev det en längdskidetur upp till samevistet där vi åt våfflor och linssoppa i solen och gud så härligt det var. Helt vindstilla, inte ett moln och värmande solstfålar, helt perfekt väder.

 

LÖRDAGEN:

På lördagen blev det en dag i backen. Vi turades om att åka och jag fick iallafall till några åk. Jag är ju inte jätteduktig på snowboard men lyckades ta mig ner helskinnad från toppen.

Även denna dag hade vi helt fantastiskt väder! Vindstilla, molnfritt och varmt! Perfekt före i backen också. Att kunna sitta och sola nere i backen när man passade barnen var ju inte helt fel!

Alfons åkte sin premiärtur på skidor, både längd och utförs ich han var så himla duktig! Tänk om några år när han swischar ner själv flr backarna, galet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Ser sååå mysigt ut! Jag är verkligen ingen åka-skidor-människa, men bara atmosfären gör en lite sugen på en skidresa! 🙂
  En sak jag tänkte på när jag började kika på vloggen (som du sen också säger!) är att grabbarna saknade solglasögon. Det är sååå viktigt när en är till fjälls, UV-ljuset reflekteras i snön och gör exponeringen på ögat ännumer. Googla tex snöblindhet. Blir ju svårt för er att gå tillbaka i tiden å fixa solbrillor, men kan vara bra till nästa gång! 😊 Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   JA alltså jag försökte verkligen tvinga på dem glasögon haha! Alfons gick det rätt bra på men Malve vägrade verkligen till och från:( vi får köpa någon typ av glasögon med gummiband nästa år:P stor kram!

 2. Rebecca

  Tycker inte det är okej att köra bil efter man druckit öl. Du satt på verandan och sola och drack öl. Helt underbart ! Men sen sätta sig bakom ratten och köra hem från resturangen… mindre underbart.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Vet du vilken tid jag drack den ölen eller om jag ens drack upp hela ölen dessutom? Jag förstår inte riktigt vad du vill ha ut av den kommentaren eller vad du vill anklaga mig för men kan försäkra dig om att jag INTE kört rattfull om det är det du försöker antyda..

   1. Rebecca

    Jag tycker inte det spelar någon roll om det har gått 6 timmar eller 2 timmar.
    Vill nog egentligen inte få ut något av min kommentar mer än att alkohol och köra bil inte går hand i hand..

  2. E

   Tycker inte Elin verkar vara en person som man behöver upplysa om huruvida det är okej eller inte att dricka och köra, speciellt inte med tanke på hennes uppväxt. Tycker man får tänka ett varv extra innan man postar en kommentar, även om den kanske i grunden är välmenande.

  3. Åsa Virtanen

   Rebecca. Du har inte mycket tankeverksamhet märker jag. Tror du att Elin filmar allt rakt upp å ner ? Du förstår att man kan klippa och redigera videor. Om du googlar så kommer du kanske ev förstå. Att man själv mår dåligt innebär ju inte att det är ok att ge sig på andra.
   Hutlöst dåligt av dej att ens påstå detta….men du kanske har egen erfarenhet av rattfylla så du tar för givet att så gör alla? Det finns även alkoholfri öl .

   1. Rebecca

    Tack för din kommentar Åsa! Men jag och Elin kan nog komunisera utan dig.
    Vad du tog åt dig och blev arg av min kommentar.. Känns som jag skrev något du tog åt dig av.
    Japp jag har erfarenhet av rattfylla, är glad att jag lever idag. Litar inte på någon bakom ratten längre.. Har man varit med om vissa saker så drar man alla med samma beteende på en kam . Men jag tolkar det som att Elin har förstått att jag inte menar något illa mot henne utan det blev bara en onödig kommentar.

Annons
stats