Fint från Na-kd | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fint från Na-kd

Inlägget innehåller annonslänkar.

grön tshirt //camelfärgad tshirt // brun tshirt // rosetshirt

Demin kjol // vit omlottop med volang // vit offshoulder klänning // Grått öppet linne //

löv örhängen //Prickigt hårband // klöver halsband //stjärntecken halsband

svart klänning // rosa omlottjumpsuit //vit jumpsuit //blommig playsuit//

Röd omlotttröja // Vit omlotttröja // ljus jeansjacka // mjukis set- tröja, och byxa.

Vit stickad tröja med vringadrygg// gammelrosa vringadrygg// vita levis 501 shorts//

Grått linne med knappar // kamelfärgat linne med knappar //Levis tshirt // Prickig långklänning

 

Minns ni att jag tidigare nämnt att jag kontaktat Na-kd för ett samarbete? nu har jag ÄNTLIGEN möjlighet att erbjuda er en rabattkod som ger er 20% rabatt på na-kds grymma sortiment. Med koden KUNGSMAN20 så får ni alltså 20% rabatt på alla ordinarie priser.Hur bra!

Jag älskar verkligen ALLT i kollaget ovan. Allt från jeansjackans färg till de amningsvänliga tröjorna som förövrigt finns i fler färger.

Tshirten längst upp har jag sedan tidigare i rött, orange och kamelfärgad och jag älskar dem! De är rymliga i storleken så jag har dem i storlek xxs (så tips från mig är att gå ner 1 storlek då sitter de lite tightare). De finns enda upp till storlek XL <3.

Jag har fått många frågor om mitt svarta mjukisset och det kommer från Na-kd, byxa och tröja säljs separat och finns i färgerna svart, grå, grön och blå:).

Som ni ser är många av plaggen dessutom amningsvänliga, tummen upp!

Rabattkoden KUNGSMAN20 gäller alltså på allt med ordinarie pris och ger 20% rabatt.Koden är giltig till och med 19/8 så skynda fynda;)!

 

Puss!

 

Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Vad har du för storlek i kjolen? Såå fin!! Vill gärna ha den själv men osäker på om man ska ta stl 32 eller 34. Kraam

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Men visst är den fin!! Jag har den i strl 36 på den och det är vad jag brukar ha på jeanskjolar så skulle säga att den är “normal” i storleken eller vad man ska säga:) den är dessutom stretchig;) stor kram<3!!

Annons
stats