elinkungsman

elinkungsman

Fina mjukiskläder/hemmakläder

Svarta pyjamasbyxor // pyjamaslinne och shorts //Nike mjukisbyxa //gråmelerad vringad tröja // långärmad trikåtopp grå // grå mjukisbyxor // Bege löscardigan // vitt linne // svart tshirt// vitt linne //

 

Jag fick frågan om jag inte kunde tipsa om snygga mjukiskläder och sanningen är att jag tycker att de “snyggaste” mjukiskläderna inte är speciellt sköna.. så det här är det jag helst klär mig i när det kommer till mjukiskläder. De ska vara sköna och funktionella. Jag brukar oftast ha ett par svarta eller gråa mjukisbyxor med ett tightare linne och en kofta eller en munkjacka till.

Jag vet inte hur många lite tightare “snyggare” mjukisbyxor jag köpt för att i slutändan ändå bara använda de lite lösare äldre varianterna i garderoben. Enkla basplagg i neutrala färger (grå,beige,vitt och svart) gillar jag att mysa runt i<3.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolineangenberg
    carolineangenberg

    Jag älskar mjukiskläder, men jag har insett att de bästa mjukisbyxorna är mina träningstights. Tyvärr är de snart helt utslitna så får väl se mig om efter något nytt, men en sak jag ofta saknar på mjukisbyxor är fickor =)

stats