Fina fina ni! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Fina fina ni!

Det bästa med sociala medier, det är NI. Människorna bakom alla “följarsiffror”. Följarsiffror/views är det som styr vad vi influensers får betalt för ett samarbete men det värderar inte er som tittare/följare/människor. Inte på långa vägar!

 

 

“Ni är som en digital bästa kompis”

För mig är ni så mycket mer än ett par siffror eller views i ett system. Ni är människor med åsikter, känslor och erfarenheter. Ni bryr er, ger råd ,tips och kritik. Ni engagerar er och ni finns där. Ni är som en digital bästa kompis, som jag ibland gnäller och tjatar om mina problem till men som alltid stannar kvar och ställer upp.

Jag blir rätt ofta överväldigad av det faktum att ni är SÅ många som följer mitt/vårt liv och ibland tar min sämre sida av självkänslan över och säger “snart tröttnar dem” eller “varför vill de följa mitt tråkiga liv?”.

 

 

“Det är så extremt svårt att visa småbarnslivets alla sidor då det blir FÖR privat.”

Är det något jag märkt sen jag aktivt valt att jobba mer med sociala medier är att det blir lätt att man jämför sig med andra på ett sånt konstigt sätt. Jag kan titta på mina youtubekollegors videor och bara känna att wow de är så jäkla grymma!  och det är ju visserligen BRA och jag finner så sjukt mycket inspiration i deras videor men ibland sköljer en våg av prestationsångest över mig trots att jag VET att allt inte visas i en vlogg och det är ju inte heller tanken med en vlogg. Det ska vara en blandning av det mesta men på ett respektfullt/underhållande sätt.

Det är så extremt svårt att visa småbarnslivets ALLA sidor då det blir FÖR privat. Eller så är det iallafall för mig. Jag kommer aldrig visa mina sämsta stunder som mamma eller mina barns värsta utbrott för det tycker jag är att gå lite över gränsen och att det inkräktar för mycket på både deras och min integritet samtidigt så jag vill ge er en så ärlig bild av livet som möjligt. Det kan ibland bli en liten konflikt.

Jag är rätt privat i mitt vloggande även om jag visar väldigt mycket. Jag är faktiskt en rätt svår person att lära känna på djupet och där måste jag säga att youtube har hjälpt  mig en HEL del. Jag har öppnat upp mig för så många människor även om jag inte gjort det ansikte mot ansikte så har det fått mig att “mjukna” lite eller vad man ska säga. Ni har hjälpt mig att inse att man kan våga öppna sig för främmande människor och att man , i de allra flesta fall, blir belönad med att bli omtyckt för den man är.

 

“När jag skriver det här blir jag tårögd..”

Men gud vart vill jag komma med allt det här då.. JO jag vill tacka er för att ni varje gång jag öppnar upp mig alltid ger mig så sjukt mycket kärlek ,förståelse och framför allt delar med er av era råd från era egna erfarenheter.

När jag skriver det här blir jag tårögd.. inte bara för att jag är i en känslig sinnesstämning utan för att jag tycker att det är så himla fint<3. Tack snälla ni för alla kommentarer ni lämnade i mitt kommentarsfält igår.. mycket av det ni skrev har redan hjälpt mig med att komma en bit på vägen med vart jag ska börja och vad jag kan testa att göra, så tack snälla snälla ni för alla era tips och råd<3.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats