Favoriter | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Favoriter

 

Favorit disneyfilm?

Åh alltså nu snackar vi svårighet att välja… Lejonkungen, Lady & Lufsen och Micke och Molle (jag gråter typ fortfarande när jag ser den haha! “Vi kommer alltid vara vänner förevigt, Molle?! “). Ja alltså tecknade filmer där djur har huvudrollen var en stor favorit när jag var liten.

 

Favoritplagg just nu?

Dessa jeans från Gina Tricot (499kr), lätt de skönaste jeansen jag ägt! Modellen heter “Gina”.

 

 

 

Favoritplagg till barnen just nu:

Denna stickade tröja från H&M, så fin färg och så mjuk! 159kr. Finns i fler färger men jag har verkligen fastnat för den här färgen, så fin!

 

Favoritaktiviteten just nu:

Just nu måste jag ändå säga att det är att leka inne med barnen. Jag går bara och väntar på att den där riktiga snön ska falla så att vi kan börja åka pulka och bob, det är så tråkigt väder ute just nu när alla löv trillat av träden och det är småslaskigt i gräset.

Att uppdatera inredning är en stående punkt på favoritaktivitet oavsett årstid. Jag har precis uppdaterat rätt mycket i vårt sovrum och även köpt lite nya växter.

Ny väggfärg (HOP greige från Nordsjö) i sovrummet, lite nya tavlor och en stor växt. Ni kan få se sovrummet i sin helthet i ett eget inlägg.

 

 

Favoritfika:

LUSSEBULLAR! Alltså åååh så gott det är! Jag kan verkligen äta huuur många som helst, Jag får inte nog. Jag tycker att ICAs är absolut godast av de man kan köpa i butik.

 

Favoritköp denna månad:

Nu har ju november precis börjat så det får väl bli “bästa köpet förra månaden”. Jag gjorde en hel del kap förra månaden men jag måste nog ändå säga att det bästa köpet var en stor batch med begagnat Duplo Lego till Alfons födelsedag var det absolut bästa. Vi köpte det för 400kr och fick huuur mycket Legobitar och Bilar som helst, perfekt att slå in i flera paket<3.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats