Ett litet växthus | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Ett litet växthus

 

Det här gulliga växthuset köpte jag på Ica Maxi när vi var där för några veckor sen. Tanken är att jag ska försöka olda något i dem, typ tomatplantor eller liknande som sedan (när det blivit liiite varmare) ska få flytta ut på vår altan.

Angående vår altan så vet jag inte alls hur jag ska inreda det rummet. Jag tycker att uterum/altaner är de rum som är absolut svårast att inreda. Jag skulle typ vilja att det såg ut som det gör i en blomsterbutik haha! Jag tycker att de alltid får till en sån himla mysig känsla i just blomsterbutiker men jag får aldrig till det så själv.

Förra året såg det ut såhär:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Tips:

  * Massa mjuka / gosiga kuddar & filtar
  * Massa olika blommor
  * Levande ljus .. (högt som lågt)
  * Gardiner
  * Mysig belysning i taket

  Om du har någon färgton som du bara älskar kan du plocka in de i kuddarna & filtarna / gardinerna i olika tonerr .. (som till ex grönt så kan du ta olika toner i just grönt)

  Vet inte om de vara några bra tips men hoppas du kanske tycker att nått av dom var bra.
  Kram från Torshälla (Södermanland)

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Superbra tips!! Mysig belysning i taket kan jag bocka av den är typ den enda jag är nöjd med inne på altanen haha;) men bra tips med textil,ljus och blommor! Jag vill ju gärna få till en lite mjuk “luftig” känsla så tror jag ska försöka satsa på mycket vitt/beigea toner i år<3 stor kram!!

Annons
stats