elinkungsman

elinkungsman

En spontan utflykt

Igår efter föris tog vi oss ut på en spontan och otippad utflykt till Timrå. Vi hade strålande sol och passade därför på att åka till Merlo slott. Jag älskar gamla slott och byggnader. Jag blir alltid som trollbunden av hur vackra de är.Björn är inte lika entusiastisk haha!

Tänk vad mycket vackert det finns om man bara väljer att öppna ögonen och uppskatta det vi har mitt framför oss.

Appropå att uppskatta saker så har jag blivit som nykär i Björn haha! Jag måste ha fått en rejäl dos vårkänslor för jag går runt och tycker att Björn är skitsnygg och vill mysa med honom heeela tiden och då har vi ändå varit tillsammans i 8 år.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Åh, jag är timråbo och gick på dagis nära Merlo slott. Vi brukade ofta gå dit på utflykter med dagisgänget. Jättemysigt picknickställe! Är även superfint att fota där i omgivningen, speciellt på hösten med alla fina träd.
  Älskar era vloggar!

 2. Elena

  Hej Elin! Jag såg i din senaste video att Alfons åker framåtvänd i bilen och jag undrar bara varför ni valt att ha honom framåt så pass tidigt? För Alfons har inte fyllt 4 va? Nyfiken på av vilken ni anledning ni valt att inte följa rekommendationerna. Våran dotter är jätte åksjuk och vi va inne på att vända framåt men fick stor kritik av dom som sålde bilstolar och bad oss göra allt, att testa alla andra möjliga alternativ innan vi isåfall som sista alternativ skulle testa framåtvänd.

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Elena!
   Ja det stämmer att han satt framåtvänd i vloggen då Björn installerade in stolen framåtvänd efter att han tvättade bilen och vi hade en lång diskussion om just detta, jag ser ingen anledning till att han ska sitta framåtvänd, visst det är lite trångt för benen men det går fortfarande bra. Efter att vi blivit lite osams om detta så vände han tillbaka stolen till bakåtvänd<3. stor kram

 3. Malin

  Noterade i vloggen att Alfons satt framåtvänd? Vill minnas att du fick rätt mkt ”hat” då du köpt en framåtvänd stol till honom. Du har väl koll på råden angående det? Hur kommer det sig att han satt i en framåtvänd stol?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja, det stämmer och det var Björn som installerade in stolen igen efter att han tvättade bilen, och vi hade en lååång diskussion om just detta då jag tycker att det inte finns någon anledning att ha den framåtvänd och efter att jag blev lite sur på honom så vände han tillbaka den till bakåtvänt läge:). <3 stor kram!

stats