En sista hälsning till dig innan de nya året! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

En sista hälsning till dig innan de nya året!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nike

  Gott nytt år! Är säker på att allt kommer bli bra för dig. Det hörs att du är målmedveten och beslutsam i att våga prioritera dig själv. Heja dig! Det ska bli härligt att få hänga med dig under nästa år också.

 2. Maja

  Heja dig! Jag har också tagit beslutet att säga upp mig från min nuvarande anställning. Jag jobbar lik som du med kundservice (inkommande samtal och backoffice) och efter ett flertal år i branschen känner jag att nu får det vara nog. Dock är jag inte lika modig som du och vågar säga upp mig innan jag hittat något nytt. Efter att ha gått in i väggen tidigare i höstas (jobbrelaterat) måste jag ändra fokus och göra det som jag mår bra av, inte gå tillbaka till det som gjorde mig sjuk.
  Följer dig på Youtube och har nyligen börjat följa bloggen.
  Jag är lite nyfiken, har ni bytt matbord i allrummet? Det liknar det ni har haft i uterummet, så vad hände med det gamla från Ikea?
  God fortsättning till dig och familjen!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh förstår hur du känner<3 Jag kom bara till en punkt att -Nej jag kan inte vara kvar på det här jobbet. Jag ser ingen framtid inom det eftersom jag inte mår bra av det. Jag behöver den där sparken i baken att jag måste hitta något nytt annars kommer jag bli kvar i det "trygga" eller vad man ska säga.
   För mig är det inte själva jobbet utan arbetsmiljön som gjort mig sjuk, jag älskar verkligen att ge kunder service men det går inte när företaget inte tar hand om sin personal, då orkar man liksom inte med det då kundservice är ett så pass krävande jobb som det är<3.
   Börja söka andra jobb, vad som helst redan nu! Så du kommer därifrån är mitt tips.

   Vad roligt att du hittat hit till bloggen också förresten!

   och ang bordet, det stämmer att det är det vi hade ute på altanen. vi flyttade in det eftersom det är lite mindre men vi har kvar det andra bordet från Ikea också, det står ute på altanen:).

   Stor kram till dig Maja och god fortsättning!

Annons
stats