elinkungsman

elinkungsman

En massa tankar och känslor..

 

Jag sitter här och det fullkomligt sprudlar av kreativitet och inspiration MEN min motivation svackar lite.. Det är SÅ mycket jag vill skriva om men orden kommer inte ut rätt. Det är så mycket “content” som jag vill lägga upp men någonstans tar det bara stopp. Bilden är inte bra nog.. texten är inte bra nog.. videomaterialet är inte bra nog. Jag har dåliga hårdagar/sminkdagar/humördagar osv osv.. 

Jag har blivit så förbaskat självkritisk. Jag tror det är det som gör att det tar stopp till och från. Jag vill vara helt ocensurerad men känner ibland att jag blir lite hämmad av vad jag tror förväntas av mig. Trots att jag från dag ett har sagt att detta inte är något jag vill ha som heltidsjobb så tar jag detta på fullaste allvar.

Sociala medieprofiler/influencers är beroende av exponeringsräckvidd och av att vara omtyckta av sin publik och det är två saker jag inte alls brytt mig om tidigare i mitt liv. Jag har alltid gått min egen väg och varit rätt obrydd om hurvida människor gillar mig eller inte och därför tror jag att dessa känslor känns så obehagliga för mig:(. Jag måste bli bättre på att bara koppla av och göra det jag tycker om och göra det på MITT sätt❤.

 

Jag tycker det är så himla roligt att filma och redigera videor men jag att tycker det är så jäkla tråkigt att gå igenom mailinkorgen,försöka komma fram till bra avtal osv. Ofta slutar det med att jag tackar nej till samarbeten då det inte känns bra och ger mig en massa extra stress i vardagen för  en ganska liten ersättning och då ska ni veta att jag älskar reklam i sociala medier.

När jag hittar nya produkter så är det i stort sett uteslutande via de influencers jag följer. Jag avskyr reklam i tv/radio då det är högst bjudande som får exponeringsplats( typ casinoreklamer) så otroligt genomskinligt. Medan man i sociala medier ofta får reklam för produkter och tjänster som faktiskt matchar ens egna intressen då det är riktat till helt rätt målgrupp och influencern är mer selektiv eftersom varumärket är personligt. Åh detta är något jag skulle kunna prata om i flera timmar så det får vi ta någon annan gång, men ja jag gillar reklam i sociala medier helt enkelt.

Men nu svävade jag iväg igen haha? Vad var det jag skulle komma fram till?.. JO jag har bestämt mig för att inte lägga så hög press på mig själv. Om jag inte är på humör behöver jag inte lägga ut något heller och det är okej. Det är okej Elin!

SÅ detta är anledningen till att det inte kom upp någon vlogg idag,  bara så ni vet❤.

TACK för att ni är ni och för att ni följer mig/oss vecka efter vecka, genom vått och torrt, glädje och sorg.

Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  Hejsan Elin

  Jag har en fråga gällande den nya familjeporträtten som du har på din sida. Vem är det som har ritat denna åt er?

  Mvh Diana

 2. Angelika*

  Hej Elin med familj.
  Vi i vår familj älskar era vloggar🥰
  Känns ju som hemma när vi bor ca 5 mil norrut. Du behöver inte känns någon press, det blir ju bara mer kul för oss när dina vloggar dyker upp, som lilla julafton.
  Du ska få ett litet tips med parksliden ni har i er trädgård, låt Björn dra den stam för stam rätt ur backen och endera bränn den i en tunna eller åk på tippen med skräpet. Det är en typ av sydamerikansk bambu och de små svartmyrorna fullkomligt ÄLSKAR den. Om stammarna går av, spraya brottytan med nån billig hårspray så kommer den inte växa och myrorna rör den inte. Rötterna kan vara jättelånga(typ 4m har vi fått höra) och bästa sättet är att trötta ut växten. Den sprider sig lätt och kan växa drygt 1dm/dygn under varma sommardagar. Vi hade ett stort buskage på vår tomt och har hållit på så här i 6-7 år nu, det har hela tiden blivit färre. Förra året kom ca 5-6 stammar, i år 2👍🏼👍🏼😊
  Jobba på, ni såg inte ut att ha så många, men B får ta i rätt långt ner o dra hårt o rätt långsamt så ska det nog gå👍🏼😅 Lycka till, jag hejar på B👊🏻

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ÅÅh tack snälla Angelika och TACK för tipset ang Parksliden! har också hört att rotsystemt går långt ner och att den sprider sig lätt samt att man inte vill ha den nära huset då den är så aggressiv. Får försöka göra som ni gjort och kämpa på år efter år för ajg har även för mig att man inte kan köpa den i butik heller, att den är förbjuden? (den fanns dessvärre på vår tomt innan vi flyttade in:( ). stor kram!

 3. Åsa Virtanen

  Det blir så för alla ibland. Glöm aldrig att det är eran vardag som lockar oss följare. I vått och torrt, det är ju så skönt att få se att livet inte bara är glatt och enkelt för alla. Det är så viktigt att det kommer fram. Livet är ju så för alla, mer eller mindre.
  Ångest kan komma så snabbt och man förstår inte alltid varför eller vad som startar allt. Din vlogg är helt enkelt den bästa som finns. Längtar ständigt till nya videor. ❤️🌷

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ÅÅh tack snälla Åsa:*) och du har ju så himla rätt, allas liv går ju upp och ner och inget liv är perfekt. Det är ju det som är baksidan med sociala medier att vi ofta helst vill dela med oss av det bästa och gärna gömmer det dåliga men det är ju som du skriver, viktigt att det kommer fram. Att kunna ge någon annan en , “ååh gud vad skönt att de också har det så” är ju så himla skönt! stor kram och tack snälla för din kommentar

 4. Anna A

  Vill bara kika in och säga att det du gör är ALLTID bra. Jag älskar varenda video du lägger ut! Jag tror inte att jag har varit in på din blogg tidigare och jag brukar inte kommentera särskilt ofta på youtubers klipp men det betyder verkligen inte att jag inte uppskattar det! Keep up the good work! Å by the way, du ligger i min top 5 youtubers som jag alltid kollar allt ifrån och bara längtar till nästa video! Det är du tillsammans med några som jag förstått att du också tittar på. Vi har alltså Elin Kungsman, Helen Torsgården, Mimi Höglin, Sandra LIndahl och Johanna Johnsson.

  Nu ska jag sätta mig in i din blogg och jag ska försöka bli bättre på att skriva och visa min uppskattning! <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ÅÅh men tack snälla Anna! Vad glad jag blir av att höra det här och vilken ära att jag får vara en av dem du alltid kollar klippen ifrån! tack och du har alldeles rätt kollar samma youtubers men har missat Johanna Johnsson henne måste jag kolla in<3, tack än en gång, stor kram

 5. Erika

  Älskar att ni är så vanliga! Det blir lätt att relatera till (förutom tvätten då 😉) för mig som lever “Svenssonliv” 😊 Har du ingen lust att lägga ut något så gör inte det! Men när det kommer till content så tycker i alla fall jag att det är så mysigt att få följa med på promenader i skogen, shopping och lekparkshäng med ungarna 😄 Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Haha tvätten är vi nog ensamma om, jäkla berg alltså:*). men vad roligt att höra Erika, tack snälla för att du tog dig tiden att kommentera här, det gör mig så himla glad och att vloggarna gillas, precis som de är:) kram

 6. Sofia

  Hej Elin! Jag älskar att följa dig och din vardag. Så mycket igenkänning! Du gör ett fantastiskt jobb. Det behöver inte vara välkammat och glatt hela tiden. Tvärtom gillar jag att se verkligheten. Det du väljer att dela med dig av. Jag har själv tvillingar i Malves ålder. Att du har möjlighet att jobba som influenser på sidan av ditt andra jobb är helt otroligt, Och du gör det så himla bra! Jag älskar dina videos. Oavsett vad du sätter upp tittar jag på dig först! Snälla känn ingen press! Du gör ett fantastiskt jobb och jag inspireras av dig! Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   ååh jag blir så himla glad av att höra det här och att det är många som kollar på alla klipp som kommer upp, precis som du gör! Det värmer jättemycket och tack för att det uppskattas precis som det är<3 stor kram!

 7. Nike

  Men du, jag tycker verkligen att dina kanaler är som bäst när du bara är precis som du är. När du delar ledsenhet, trötthet, glädje, misslyckanden och lyckanden med oss. Det är då jag känner som mest för dina kanaler.
  Jag (och säkert många med mig!) blir sååååå uttråkad av inlägg på bloggar och videos på youtube som bara är perfekt, krystat och opersonligt content utan hjärta och äkthet. Sådant bläddrar jag bara förbi.
  Så gör det som är DU och på ditt sätt så blir det som allra allra bäst!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Nike och jag är så himla glad att du har hängt med så länge<3 det gör mig varm i hjärtat och TACK för att du, som så många andra, säger att det är skönt med livet som det är. Att det uppskattas när man visar alla delar av livet, det lättar verkligen på min prestationsångest<3- TACK! stor kram

 8. Sandra Mårtensson

  Du gör som du vill men sluta ändå inte med det du gör, haha sorry men vi behöver ju dig 🙂 Hittade ett bra citat en gång och det handlade om att “va inte orolig för att saker tar tid, tiden kommer passera i alla fall”. Jag brukar ha det i åtanke när jag tycker att något inte blir tillräckligt bra pga för lite tid/prioritering.. men sedan gör jag även som du att jag låter bli just för att det kändes bäst för mig. Men tänkte bara säga att du är inspirerande utan att behöva göra något. För att du är du. Det har du kommit så långt med. Bra saker händer till fina människor som har ett stor hjärta<3 Som du. Kram!

 9. Ida

  Älskar era vloggar, så mycket igenkänning & det som jag gillar med kanalen. Du gör ett så oerhört bra jobb, följt er länge och man blir all tid lika inspirerad.
  Stor kram! ❤️

 10. Frida

  Hej Elin!
  Jag förstår verkligen vad du menar med höga prestationskrav. Jag är ingen influencer utan jag står på andra sidan och jag kan känna att jag blir stressad när allt ser så perfekt ut hela tiden. Det känns ofta som att jag är den misslyckade som inte hinner eller orkar fixa håret, sminket eller hålla hemmet tipptopp i vardagspusslet. Det här är inte menat som negativ kritik till dig utan jag vill bara att du lättare ska kunna släppa prestationskraven. Jag skulle inte sluta följa en influencer på grund av att håret inte var “on fleek” eller att redigeringen inte var tipptopp. Tvärtom så tror jag nog att många skulle må bättre med sig själv om man kunde få se att dessa influencers inte är övermänniskor. Ja, man kanske tappar några följare inledningsvis eftersom att vi verkar attraheras av det ytliga. Men vore det inte mer värt att som influencer få människor att lämna ens kanaler med en bra självkänsla än en känsla av att de inte räcker till? Det tror jag att man även som influencer skulle må bättre av i längden! 🙂

  Kör på, var dig själv och känn inga prestationskrav! Vi är många som älskar vad ni gör!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åååh så himla BRA skrivet Frida och så träffsäkert. Precis det jag gått och funderat på. Hur jag känner när jag besöker sociala medieprofiler och jag håller verkligen med, man vill lämna med en feelgood känsla och det är ju viktigare än ett stort följarantal så fattar verkligen inte min prestationsångest😟 tack snälla för de fina orden det värmer och jag hållet med dig fullt ut❤ stor kram

 11. Therese

  Förstår precis hur du känner! Känner likadant, alla är så fina och fixade på youtube och jag har inte orken att sminka mig och fixa håret varje dag… och då blir det inte att jag filmar ngt heller då jag tycker jag ser trött och sliten ut, även fast jag vill. att man inte duger, Sprang förbi er på Birsta i tisdags, tänkte säga hej men kände mig så ful och stressad så lät bli, haha! Men jag älskar era vloggar och det är skönt att se när allt inte är perfekt tillagt, men jag vet jhur det blir då jag blir likadan, har inte många visningar på min kanal och har inget mål med att få heller men samtidigt är det ju roligare när man får uppskattning på det man gör… så tråkigt att man inte kan kommentera på er kanal längre oxå då jag relaterar till så mkt ni gör. 🙂 men känn ingen press att du måste lägga upp om du inte har lust. <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh ja det är ju så dumt! För jag själv bryr mug ju inte om de jag följer är snygga och uppklädda eller har det städat och ordningställt hemma. Det viktigaste är ju att personen är äkta och genuin, eller det är ju vad jag själv föredrar så varför är man så petig själv🙈.
   Och herregud till mig får man komma fram oavsett hur man ser ut haha! Jag dömer ingen, inte behöver du vara uppklädd för det😊😘 stor kram och tack snälla för din kommentar!

 12. Elin

  Men hallå! Det är ju just DET som gör att du är så härlig att titta på! Att du inte skådespelar eller försöker vara något annat 🙂 Släpp dom tankarna!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack Elin😭 det är en sån lättnad att läsa de orden och få en bekräftelse på att det är okej och att det är bra som det är. Så lätt att glömma i den här “världen” eller vad man ska säga❤

 13. Jeanette

  Låter klokt av dig 😊 att göra det du känner för. Det ska ju kännas bra för dig. Du kanske bara behöver en paus ifrån youtube? Hinna landa lite i nuet. Ta lite semester ifrån youtube och bara va ❤ jag och säkert många andra kommer att finnas kvar. Vi som följer i vått och i torrt. Jag kan bara prata för mig själv, men jag uppskattar det du gör. För du gör det så otroligt bra 👍 anledningen till att jag följer er är för att ni är så äkta. Ni visar verkligen livets bergodalbana och jag är tacksam för att ni har valt att dela er vardag på Youtube. ❤ du är så jävla bra! ❤

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Jeanette! Det känns så himla fint att ni, som följer oss/mig, alltid stöttar och förstår❤ är så jäkla tacksam att jag har så himla snälla följare. Och du har nog rätt, en paus är nog nödvändig ibland för att motivationen inte ska gå ner haha!😊 tack snälla för de peppande orden❤ stor kram

 14. Sofie

  Älskar alla dina olika vloggar och inspireras alltid av dem 😃👏 träning , kläder , renovering , plantering , smink 👌👏 det BÄSTA när man har en vlogg från dig och en kopp kaffe en ledig dag 😘😃

stats