elinkungsman

elinkungsman

En liten update

Nämen hörrni, gud vad jag är dålig på att uppdatera här inne! jag ber om ursäkt för det.

Jag försöker få upp några inlägg i veckan men det är inte alltid det hinns med tyvärr och det är för att youtube är mitt största fokus när det kommer till sociala medier. Jag hoppas ni gillar att läsa bloggen ändå<3,

 

Här kommer en liten just-nu-update:

 

Jag har fått virus på min telefon?!! Efter att jag laddat ner en redigeringsapp och sen började min mobil bete sig knepigt. Bli seg, stänga av sig trots batteri och när jag slog igång den kom jag inte in med min skärmlåskod. När jag senare försökte att stänga av mobilen hade det ändrats till att jag MÅSTE slå in skärmkoden för att ens kunna stänga av mobilen.

Så paranoid som man är, stängde jag ner wifi direkt, tog ut simkortet och bytte lösenord och spärrade allt jag kunde komma på… tur i oturen hade Björn en gammal mobil som fungerar helt okej som jag kan använda.. men alltså paniken man känner är ju skrämmande! Speciellt med tanke på att man idag verkligen har ALLT i mobilen.

Så nu har jag beställt en ny telefon och den här gången blir det en iphone XR. Det som var lite tur i oturen är att Halebop har ett grymt bra erbjudande just nu där man får dubbelsurf i ett år, billigare månadskostnad OCH airpods på köpet. Det är typ allt jag behöver. Det kanske var meningen att detta skulle hända! Det var faktiskt en av er som rekommenderade mig att skaffa trådlösa hörlurar och nu får jag ju det!

 

Vi har ÄNTLIGEN fått lite ordning på vår hemska uppfart. Vi hade en traktor hit för några dagar sen som plattade ut en stor knöl vi hade och sen beställde vi nytt grus som vi har skottat/krattat ut hela helgen och det blev ett sånt lyft för hela huset verkligen.

 

Barnen har tillfrisknat från vattkopporna och det betyder att nu chansen väldigt stor är de immuna! så vi slipper förhoppningsvis det i framtiden och det är ju mycket mildare att få vattkoppor som barn än som vuxen.

 

Träningen går sjukt bra och jag har inte missat ett enda pass! däremot har jag varit lite slarvigare med maten denna månad och det måste jag bättra mig på om jag vill se resultat. Jag vill ju bygga muskler och då är det jätteviktigt att få i sig tillräckligt med näringsämnen och protein. Så av den anledningen känns det som att det står lite still just nu även om jag känner att jag blivit starkare.

 

Bjuder på en gammal bild då jag inte har några nya haha! Men kommer nog bli lite mer av den varan när jag faktiskt har en ny fungerande bra kamera.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Man kan allt få vattkoppor mer än en gång, men det kanske inte är så vanligt. Jag fick vattkoppor för första gången när jag vad 19 år…Fick äta bromsmedicin så jag inte skulle bli allvarligt sjuk. Det är så synd att kommentarsfältet inte fungerar på Youtube, men det skoj att möjligheten ges på bloggen din! Fortsätt som du gör, du är grym!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Elin! men huvva förstår det för man kan bli riktigt dålig som vuxen om man får vattkoppor. Ja det finns en chans att man kan få det men det är vanligare att man inte får det fler gånger <3 Jag har bara haft vattkoppor en gång tex:). Ja så himla synd att det är nedstängt och så orättvist! men håller med det är skönt att jag har bloggen iallafall där man kan kommentera så jag får någon typ av respons iallafall haha! stor kram

stats