elinkungsman

elinkungsman

En liten statusupdate:

Mår: Bra! Jag börjar få lite ordning på min sömn och har även kommit igång ordentligt med min träning. Jag lyfter bra mycket tyngre och har dragit ner på konditionen. Jag äter även mycket mer protein och ska “investera” i lite goda proteinpulver.

 

Veckans bästa: all tid vi haft för varandra och vår lilla turridningsdejt i söndags.(separat inlägg kommer).

 

Älskade ,älskade familj jag är så tacksam att jag har er.

 

Veckans sämsta: att jag har svårt att koppla av hundra procent. Jag märker att jag fortfarande är inne i ” måste uppdatera vloggen” tankar trots att jag inte har några som helst krav? Så himla konstigt men jag måste säga att jag också saknar att vlogga nu, Jag har inte filmat en enda sekvens sen sist och det känns lite tomt!

 

Skogen, den bästa platsen att varva ner på! Podd i öronen och frisk luft!

 

Veckans planer?:  Träning och jobb. Jag vill även lägga upp en vettig sparplan och leta upp ett ordentligt tränings/kostupplägg inför min träningsutmaning som ska börja 1 september.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Om du vill bygga muskler så ät mkt kycklingfilé. Lax, kött, kokt ägg. Man måste få i sig mkt protein och bra fetter. Det finns även proteinpulver man kan ta innan träning eller efter träning. Det finns så mkt o välja på. Man ska ändå vara försiktig med kolhydraterna. Du kan ändå köra kondition tex springa ute 1-2 gånger i veckan o köra styrketräning på veckorna man ska försöka ta så tungt som möjligt och du ska tex köra biceps o triceps en dag sen tex ben en dag o rygg o mage en Dag om du förstår vad jag menar. O sen e det viktigt du har vilodag för då växer musklerna. Finns ett pulver som heter Creatine monohohydrste Ta en tesked innan träning stoppa i munnen o svälj med ett glas vatten. Eller blanda det i vattnet kanske godare haha. Sen finns det bca som ökar energin om man tar det typ 10-15 min innan träning. Du kan kolla på gymgrossisten.se eller mmsport.se Visa gym säljer sånt. Och då kan du bara fråga vad de rekommenderar. Du kan tex ha som mellis att du blandar proteinpulver finns i olika smaker så tar du 2 dl och 2dl havregryn den som är rött paket för den e mer finhavregryn ta 2 dl med allt i en smoothi mixer o sen ta halva med vatten o om du även har frysta bärr en näve o mixa allt det. Det är även bra som mellis eller frukost. Min sambo tränar så jag vet allt sånt. O jag tränar oxå men jag vill dock ej växa utan e nöjd. Men du får magrutor lättare oxå om du följer kosten som jag skriver o ät bara mindre av vit bröd, vit ris, sås och läsk osv självklart kan man äta det men i mindre portioner ät hellre en köttbit o tex grönsaker. Du märker efter ett tag vad som passar dig och din kropp. Men om du vill växa så e det viktigt o äta när du e hungrig o 5 gånger om dagen. Du blir ej tjock haha eftersom du tränar men viktigt att äta. Kram ❤️ Men tänk oxå Elin att visa som tränar och är jätte stora med mkt muskler tänk på att de fuskar med olagliga preparat så du kan inte gemföra dig med visa tjejer o killar som har riktigt stora o grova muskler. Menar ej att alla är så men du ser själv vad som ser naturligt ut när eller inte. ❤️

  2. Anna

    Hej, min fråga har inget med inlägget att göra men jag kollar på dina vloggar och får för mig att Björn hade en Rick and Morty t-shirt vart har han köpt den? 😊

stats