En liten sommar throwback | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

En liten sommar throwback

Åh alltså förra årets sommar.. vilken jäkla drömsommar!

Jag hoppas innerligt att denna sommar blir lika bra om inte ännu bättre! Den här sommaren är planen att jag ska ha slutat amma helt också och då tänker jag faktiskt unna mig lite fler kvällar på uteserveringar med ett eller två glas bubbel. Jag hoppas på att kunna åka till Västerås och Östersund mer än en gång och anledningen till att jag vill ha slutat amma 100% tills dess är för att jag inte kan sova borta ifrån Malve utan att mina bröst läcker och blir SPRÄNGFYLLDA med mjölk. Det är väldigt mysigt att amma men nu börjar Malve närma sig 2 år och det känns som att det är dags atr dra ner rejält/sluta. Man får amma precis HUR länge man vill men för mig känns två år som den magiska gränsen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Och jag som var i motsats sits med amningen. I 10 veckor “höll jag ut” men sen gick ju Noomi inte upp i vikt och jag var en levande napp 🙄 Jag hade velat amma mycket längre men jag tänker också på den “friheten” jag fick ändå när hon var så liten. Sjukt att hjärnan glömmer bort en del grejer. Vi får se om det blir en ny graviditet och kanske en bättre amning nästa gång 😊

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja det är ju verkligen för- och nackdelar med amningen😍 ångrar såklart inte att jag ammat så länge som jag gjort men nu börjar min stackars sömn bli störd och Malve har blivit en liten boss som bestämmer över mina bröst haha😂 stor kram

 2. Emma

  Haha, tänker tillbaka på sommaren med ganska motsatta känslor jämfört med dig. Var höggravid och förstår inte hur jag överlevde värmen, tyckte det var vidrigt 😅 men tar gärna en varm sommar i år däremot!

  1. Sanna

   Haha jag med, gick jag ut i värmen så. Svällde fötterna fast i sandalerna efter ett tag😂, var som en vampyr som kom fram när solen börjat gå ner haha.

Annons
stats