En liten just-nu-lista: | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

En liten just-nu-lista:

Mår: Jag mår bra! Det är som att något klickat till i mig de senaste två veckorna. Jag vill njuta av mitt liv till fullo och om något får mig att må dåligt, ja då är det helt enkelt inte värt det, men mer om det i ett senare inlägg;).

 

Bästa: Att jag ÄNTLIGEN börjar bli frisk från min evighetsförkylning haha!

 

Sämsta: allt socker jag ätit de senaste månaderna… usch jag känner mig så otroligt mättad på socker och jag har en enorm craving efter att leva ett mer hälsosamt liv, det är något som jag tänker ta tag i till 100% när jag blir frisk.

Jag behöver absolut inte gå ner i vikt. jag väger faktiskt mindre än vad jag vägde INNAN jag blev gravid med Alfons och jag är väldigt nöjd med hur min kropp ser ut MEN jag mår inte bra invändigt.  Jag är ofta öm i magen, har ont i mina leder och min rygg i stort sett dagligen och jag orkar inte alls springa och leka lika länge som jag gjorde för bara 2 år sen och det är en ENORM väckarklocka för mig. jag är 31 (snart 32) och inte 90 år gammal.

 

Ser fram emot?: det nya året <3.

 

FörväntningarÅh alltså jag har SÅ mycket som jag vill göra under nästkommande år och jag tar med mig en hel del värdefulla lärdomar från det gånga året. Jag tror att 2019 kommer att bli ett riktigt bra år, jag känner det i varenda cell av min kropp.

Livet överlag, mina sociala medier ja ALLT.

 

Materiellt vill ha: En ny soffa och nya lampor till matsalen. Jag har förvånansvärt lite shoppingsug just nu men en ny soffa ,som gör det möjligt att möblera om i vardagsrummet ,och ett  nytt par lite diskretare lampor till matsalen vill jag hemskt gärna ha.

 

Lite mer ingående om mina planer och mål för 2019 kommer inom kort i ett eget inlägg och eventuellt även i videoformat <3.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats