En liten hemlis! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

En liten hemlis!

Inlägget är i ett annonssamarbete med BestSecret.

 

Har ni hört talas om BestSecret någon gång?

Det är som ett hemligt modeparadis på nätet där de säljer MÄNGDER av märkeskläder till väldigt rabatterade priser, upp till 80% rabatt , hur bra!?. Bland de 3000 märken de har på sidan hittar man bland annat stora välkända märken som Adidas Originals ,Dior, Vero Moda,Calvin Klein, Diesel, Papfar med mera. Alla plagg till rabatterade priser. Jag har bland annat fyndat så fina matchande Adidasoriginalset till pojkarna och även hittat mängder av kvalitetspyjamaser och snygga stickade tröjor<3. Det finns något för alla åldrar, barn, kvinnor och män!

För att kunna shoppa på sidan måste du vara medlem och det kan du enbart bli via rekommendation av en redan existerande medlem. SÅ om ni vill bli medlemmar och fynda ni också så kan ni registrera er via min länk här. När ni registrerar er via min länk kommer ni till en visningssida där jag samlat alla mina favoritplagg/tips från sidan<3. Det är givetvis gratis att bli medlem.

 

Just nu får ni som är nya kunder dessutom 200kr rabatt om ni handlar för 800kr och det är givetvis gratis att registrera sig<3.

 

 

Alltså HUR fina grabbar! Jag tycker att det är så himla gulligt att syskonmatcha och dessa set är inte bara snygga de är himla mjuka och sköna också<3.

 

 

Ursäkta för “lättklädd” bild haha men denna fejkskinnkjolen är så himla skön! töjbar och mjuk från märket GIRRLS. 

 

Och denna topp från märket Minimum är så himla fin, jag älskar blommönstret, dock väldigt svårt att fånga på bild haha! Det är dessutom en omlottopp så den fungerar bra att amma i.

 

Här nedan ser ni ett urval av mina favoriter från sidan, alla damkläderna som jag valt ut ska komma upp på visningssidan när ni reg. er via min länk, barnkläderna måste ni söka på så jag har skrivit ner vilka märken de kommer ifrån så att ni lättare kan hitta dem (går ej att länka dem eftersom sidan kräver medlemskap.):

 

Översta två raderna är från märket Papfar. Sista raden är det Adidas Originals, Steiff och Fiftyseven.

 

Alla damkläder i kollaget ovan som jag varit med och valt ut visas på den sida ni hamnar på när ni reg. er via min länk såvida de finns kvar i lager. Ibland får man vara snabb om man vill hinna beställa.

 

Här hittar ni min reg.länk : www.bestsecret.se/elin 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Jag har försökt hitta dom där fina adidasoverallerna till min son men dom verkar inte finnas någonstans. Älskar dom! Du skulle inte kanske vilja sälja ett av dom till mig?
  Mvh Linn

 2. Ida L

  Hej Elin! Såg att du får mycket frågor ang Alfons tal. Har ni någon talpedagog inkopplad via förskolan eller bvc? Annars är det ju ett stort tips. Kanske skulle talet komma igång lättare med hjälp av tecken exempelvis? Men oftast löser det där sig ju av sig självt, som du själv säger är huvudsaken att han förstår och att ni tydligt märker att han gör det. Tänkte bara om ni haft den möjligheten i åtanke. Jobbar som pedagog så har en del erfarenheter gällande språkutveckling och olika former av språkstörningar, men i slutändan är alla barn så olika så någonting som fungerar för en gör det kanske inte för en annan. Tusen tack för en kanonbra youtubekanal och blogg! 🙂 Kram till hela familjen

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Ida, tack snälla för fina ord om både kanalen och bloggen det värmer! tack<3. Han har ingen talpedagog inkopplad vi förskolan men vi har bett om tid för både hörseltest och logoped via BVC:) Vi tänkte att det är lika bra då det oftast är lite väntetid till logoped, vem vet kanske släpper det fram tills dess. Vi har även fått rådet från BVC att Alfons skulle behöva få flytta upp till den större avdelningen på förskolan där de andra barnen pratar mer så vi får se om det går att lösa på något sätt<3. Vi tar det lite som det kommer men vi är absolut öppna för allt som hjälper honom på traven:) stor kram och tack snälla för tips!

 3. J

  Jag tänkte på ditt mående och nu när jag såg din senaste blogg tänkte jag på att du mest ( av det VI får se iaf) jobbar och städar och är med barnen. Jag tänker: gör du aldrig något bara för dig när barnen lagt sig på kvällen tex? Något du gillar och mår bra av. Typ som att ta ett bad och lyssna på en pod, lägga en ansiktsmask, pyssla med nått, en hobby, se en serie ja vad vet jag? Det DU gillar helt enkelt 🙂
  Du kanske behöver tid för dig själv? 🙂

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh vet du det är typ det enda jag gör också så det är inte så långt ifrån sanningen:*( jag ska verkligen försöka att prioritera mig själv mer framöver då jag verkligen behöver det<3. Jag är så uppe i att hålla på med hemmet,barnen och allt annat att jag liksom glömmer bort mig själv<3. stor kram

 4. Linda

  På tal om Alfons tal första barnet är alltid lite senare i talet jag vet det av egen erfarenhet och har kompisar vars deras första har samma problem. Det som kan hjälpa är en special pedagog på dagis. Det hade min son och det ordnade dagis och då satt den pedagogen med honom någon timme varje dag. Saken är det att alla barn är olika. Och de beror på hur ni var när ni var små. Visa barn har svårigheter att lära sig. Jag förstår inte riktigt de som kommenterar hans tal för man märker ju Alfons har utvecklats väldigt mycket på sista tiden, han pratar mera ❤️ Man ska inte stressa barnet det kommer när det kommer. Huvudsaken är att han pratar innan han börjar skolan och det kommer han göra. Kram fina du.

Annons
stats