Den "sämsta" födelsedagen.. | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Den “sämsta” födelsedagen..

Hej fina vänner!

 

Först och främst, TACK för alla fina gratulationer, ni är bäst och det gjorde min morgon att klicka in här och läsa alla era kommentarer.

Hur mår ni? Jag mår lite sisådär idag om jag ska vara ärlig. Jag är hemma sjuk från jobbet idag. Så just i detta nu försöker jag ta det lugnt och vila i soffan. Jag skriver försöker då jag har en tendens att dona och greja med allt möjligt så fort jag är hemma själv haha! Någon mer förälder som känner igen sig?. Barnen är på föris och jag ska hämta dem efter lunch.

 

Igår hade jag den sämsta födelsedagen någonsin.. eller ja iallafall större delen av den. Hela dagen var bara kaos.. Björn jobbade mellan 6-18 så jag hade det stressigt från morgon till kväll. Barnen var på kaoshumör, jag fick i stort sett dra fram Alfons under bordet då han inte ville åka på föris på morgonen. Bilen krånglade så hela instrumentbrädan var svart, när jag kommer till förskolan så står Alfons vid grinden och storgråter och sen efter det var det kaos i ett par timmar med att duka fram fika försöka få i sig någon lunch osv osv. Jag var helt slut när Björn kom hem och gick upp på vårt rum och stängde in mig en stund. La mig i sängen och bara försökte varva ner med brännande tårar .. så himla löjligt men jag var så otroligt besviken på att dagen blev så otroligt dålig.

När jag går ner så har Björn nattat barnen, ställt fram en stor bukett med röda rosor på köksbänken och en jättefint egenskrivet gratulationskort där han ger mig en resa, på tu man hand, i födelsedagspresent.. jag började SÅKLART gråta haha.. jag har världens bästa sambo och jag ser verkligen fram mot att få åka iväg bara han och jag.

 

Nåväl, jag hoppas helgen blir bättre och att vi kan ta igen lite av den där födelsedagsfeelingen då istället<3.

 

Jag hoppas ni alla mår bra och nu är helgen inom räckhåll hörrni, hååååll ut!

 

Stor kram

Jag fick ett väldigt fint blombud mitt på dagen av mina svärföräldrar! Den kom i rättan tid kan jag säga, precis innan det kom fram ville jag bara slänga in den berömda mamma-ger-upp handduken haha!

 

Röda rosor är så kärlek för mig. Tack älskade Björn för att du är du!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh kan skriva mer om det när vi bestämt oss, inget är bokat än men han hade som förslag Prag(rimmade haha!). Vilket låter underbart enligt mig. Blir mot våren och det är en weekend😍😘 stor kram!

 1. Sofie

  Vad skönt med en liten resa bara ni två , ngt man så sällan unnar sig 👌❤️ Ni får passa på att njuta ordentligt !

  Ville bara flika in och säga att jag verkligen förstår känslan du pratar om i senaste vloggen , med talet 🙂 och jag tror verkligen inte nån av er hade kunnat eller kan göra ngt annorlunda 🙂 det KOMMER att komma , och jag vet att ni vet det och att det inte är nån direkt tröst ❤️ Men den dagen som koden är löst och det sker , så kommer alla undringar m.m vara bortblåst och de ljuvaste små orden kommer att komma 🤗❤️ Och du kommer hinna bli trött på dem med imellanåt 😂 och skulle det mot all förmodan inte bli riktigt så , så säger handlingar mer än tusen ord ❤️ Precis som rosorna som står för kärlek för dig ! Vet inte exakt vad jag vill med den här texten , men hoppas du får fram det jag menar ❤️

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla för de fina och lugnande orden😘 det värmer! Och du har helt rätt en dag kommer jag kanske “längta tillbaka” till dessa relativt tysta år haha😂. Alfons kommer garanterat börja prata när han känner sig 100% redo för så har han ju varit med allt😍 stor kram!

Annons
stats