De senaste! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

De senaste!

Oj oj oj vad länge sedan det var jag satt mig ner och skrev ett inlägg här men alltså.. jag har SÅ jäkla mycket att göra just nu. Jag lär mig ett jobb inom en helt NY bransch än det jag höll på med innan och det tar extra mycket energi från mig just nu. Jag är totalt slut i huvudet när jag kommer hem på kvällarna och jag längtar tills den dagen då allt bara faller på plats.

För er som kanske missat detta så sa jag  alltså upp mig från min tidigare anställning till och med 28/2 i år och 2/5 började jag alltså en ny anställning. Det är verkligen en omställning även om jobbet delvis påminner om det jag höll på med innan. Det är väldigt många som är nyfikna på vart det är jag har börjat jobba men jag kommer inte “avslöja” vart det är då jag helt enkelt vill hålla det privat. Dels för att skydda mig själv men också för att skydda företaget om ni förstår vad jag menar? Jag kommer att berätta lite kort om vad det är jag gör på mitt nya jobb i nästa vlogg så ni får ett litet svar på det iallafall.

 

 

Men annars då?

 

Jag har varit hos tandläkaren.. och det här är säkert inget märkvärdigt för de flesta av er men för mig ,som har tandläkarskräck ,är det en stor grej. Jag har inte varit på en undersökning hos tandläkaren sen det började kosta pengar.. sen jag var 18 år med andra ord och det är alltså 14 år sen.. men det sjuka är att mina tänder var i bra skick?! Jag hade såklart tandsten som de fick ta bort och en gammal lagning som gått sönder i ena kanten men i övrigt i bra skick.

 

Barnen har börjat gå längre dagar på förskolan och det går jättebra. Jag var orolig att de skulle tycka det var jobbigt men inte alls, de är glada och nöjda när vi hämtar dem och det känns jättebra. Nu går de mellan 8-16 och det fungerar kanon. De dagar Björn är ledig är de givetvis hemma med honom.

 

Kan vi prata om mensen efter graviditet.. är det bara jag som får ett jäkla skyfall av mensblod?! Jag har tack och lov ingen mensvärk men mängden blod?! Kommer ju få järnbrist om varje mens ska vara så här riklig :S.

 

Malve har fyllt 2 år. Min lilla kille som inte är så liten längre. Han är så bestämt men ändå så himla go, ett riktigt litet original och jag ,VI älskar honom så ofantligt mycket.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Men alltså mensen! Helt galet 🙈 Läste dock att första 3-5 gångerna efter graviditet är värst och stämde då in på mig, hade en normal mens 4e gången 😅

Annons
stats