Bra vs dåligt | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Bra vs dåligt

POSITIVT:

+ Körkortet är närmare än någonsin. Så lycklig över detta. Som jag kämpat med att få till övningskörningstillfällen utan barnen i bilen i början och körlektioner när jag varit både trött och haft njurstensproblem och ja gud vet vad haha! men nu så! skam den som ger sig.

 

+ Barnen är friska och krya! (peppar peppar ta i trä!)

 

+ Vårt hem börjar kännas mer och mer som VÅRT hem. Bit för bit faller bitarna på plats och det känns så himla härligt.

 

+Nu börjar de vackra höstfärgerna komma, äntligen! Det är så vackert när träden börjar skifta i rött och gult.

 

 

NEGATIVT:

– Förkylningen ligger och lurar runt hörnet.. blää!

 

-Det är flera som sagt upp sig / fått avgångsvederlag på mitt jobb så jag har i stort sett ingen av mina gamla kollegor kvar vilket är så himla tråkigt. Många av dem har jag liksom jobbat ihop med sen 2011! Det blir intressant att se hur allt ligger till när jag kommer tillbaka nu i oktober, jag har ju min tjänst kvar (som det ser ut just nu).

 

+ / – vet inte riktigt hur jag ska placera den här punkten men det är så galet VARMT inne hos oss nu och då har vi inte ens kopplat in golvvärmen än:S. Jag tror det är för att vi öppnat upp mer och värmen kan flöda fritt genom rummen. Just nu känns det ju hyfsat dumt att vi drog golvvärme på HELA nedervåningen men jag misstänker att vi kommer vara glada över det när de kallaste månaderna väl kommer.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats