Bloggen får lite kärlek! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Bloggen får lite kärlek!

Hej på er!

 

Hur mår NI?! Vi mår bra men jag hade en riktig “helvetes”natt igår natt.. jag somnade vid 23 tiden och blev sedan väckt av olika anledningar hela natten fram till 03:30 när Alfons tyckte att det var dags att gå upp. Att bli väckt flera gånger under en natt är fasiken tortyr.

Jag sa det till Björn att om jag var tvungen att välja mellan att inte äta på 24 timmar eller inte sova på 24 timmar hade jag lätt valt att inte äta på 24 timmar haha! Jag fungerar helt enkelt inte utan sömn.. vissa blir griniga när de är hungriga, jag blir girning och extremt lättretlig när min sömn blivit störd. Det är en himla tur att vi har två barn som sovit relativt bra genom nätterna som spädbarn annars hade jag nog varit en väldigt sliten förälder vid det här laget.

 

MEN nog om det. vad har hänt sen sist jag skrev? Massor och ingenting.

 

Malve har börjat prata och härma ooootroligt mycket. Han är, till skillnad från Alfons, väldigt tidig med talet och säger faktiskt redan en del treordsmeningar. Tänk att barn kan vara så olika. Det är något som ständigt förvånar mig.

 

Jag har gått och blivit besatt av tanken på ett rustikt vitrinskåp i trä och jag letar med ljus och lykta efter ett  för ett överkomligt pris. Jag har hittat några men antingen har de varit på tok för dyra eller i fel mått så jakten fortsätter.

 

Som varje år när våren passerat och sommaren börjar så suktar jag efter en sommarstuga.. alltså jag VILL så himla gärna ha ett sommarboende inom rimligt avstånd. Dit man kan åka över helgen med familjen och bara koppla av och komma bort. Ett litet sommarhus där man kan få gå lös med inredning i äkta “på landet känsla” , en blandning av gammalt och nytt. Ett riktigt myshus! Jag tänker spontant på den stil som Ernst inredde med på “Esters gård” om ni minns den sommarsäsongen(2014 tror jag det var)?

 

Nästa vecka och veckan därefter är kortveckor med röda dagar och då skulle jag hemskt gärna vilja åka bort. Att vi bokar in oss på hotell någonstans och byter lite miljö. Jag tänker på västerås faktiskt, som jag saknar min gamla hemstad (i vanlig ordning under sommarhalvåret haha!). Grönskan, barndomsminnen, familj och vänner.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Ja sömn är otroligt viktig speciellt när man har barn att ta hand om. Jag såg din video ang ditt hår. Jag tycker du ska låta håret vila tills hösten innan du beslutar hårfärg 😊 om du vill ha långt hår igen så var försiktig att bleka det för mycket för det sliter mer. Jag tycker rödbrunt verkar väldigt fint. Du kanske kan lägga en toning hos frisören som tvättas ut så det blir blondt igen. Om det går på det sättet innan du färgar det permanent. Oavsett vilket så passar du i vilken hårfärg som helst💕 ha en fin vecka

 2. Elin

  Hej! Vill bara skriva en kort kommentar och säga att jag uppskattar dina sociala kanaler super mycket. Håller också med om det du sa i din youtube video, ang dina vänner och hur du ser på “att vara social”. Jag känner igen mig så himla mycket, jag får också energi av att vara själv, av att umgås med mig själv och pyssla hemma. Det är underbart! Jag känner också av att det inte alltid accepteras och att det på sociala medier framställs som att man alltid ska ha något att göra osv. Vill bara säga att jag känner igen mig i dig och hur du resonerar. Kram <3

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack Elin, det betyder så mycket att få höra det här❤.vad skönt att jag inte är ensam med att vara hemmakär och gilla att pyssla på hemma och bara vara, bästa som finns om du frågar mig😊 stor kram

Annons
stats