elinkungsman

elinkungsman

Äntligen lite svar!

Hej vänner!

Hur mår ni? Vi mår bra och vet ni, idag har jag varit in till läkaren och fått lite mer svar ang. mina höftsmärtor.

Jag har ju, som många av er vet ,haft problem med min höft en längre tid efter Malves födsel och nu tog jag tag i att kolla upp det.

Jag har en sån himla bra läkaren. Han är lite yngre(eller yngre, han är väl i samma årspann som mig) och han är väldigt nogrann och duktig. Han har hitintills prickat rätt på varje besvär jag har haft och denna gång hittade han att mitt ena ben är lite längre än det andra!

Min smärta beror mest troligt på det och detta är något jag kan ha haft hela livet men inte märkt av då jag varit starkare i musklerna tidigare men kan också bero på att bäckenet kan ha blivit snedvridet efter graviditeterna. Så nu är nästa steg att träffa en sjukgymnast och att ta det därifrån till att börja med.

Det här förklarar varför jag inte kunnat gå i högklackade skor de senaste åren. Jag har kunnat gå väldigt korta sträckor sen smärtar det i höft och rygg.

Det känns skönt att ha kollat upp det då jag gått med det så länge och det har verkligen begränsat mig träningsmässigt, förhoppningsvis blir det bättre nu.

 

Iövrigt måste jag tacka er för att ni är så fina och lämnar kommentarer om att ni gillar vloggarna här på bloggen. Det gör så himla mycket för min motivation❤.

Jag kan läsa andras kommentarsfält och bli så sänkt av att jag inte kan få respons på mina vloggar. Youtube verkar inte ens “kunna” sätta igång kommentarsfältet igen vilket är så frustrerande.. jaja jag får se det positiva i det negativa  jag får noll hat/negativa kommentarer just nu<3.

 

Iövrigt så har jag beställt en jättefin klänning till Vimedbarns influencer awards som är nu i september. Min förhoppning är ju att kunna gå!Det skulle vara SÅ kul<3.

Jag har pratat lite med fina Moa Westöö över instagram som ska dit så förhoppningsvis kan jag ansluta mig till hennes gäng hehe;).

Hon är förövrigt nominerad till årets nykomling så det tycker jag ni ska gå in och rösta på,det förtjänar hon❤.

Här kan ni rösta:

https://vimedbarn.se/tag/influencer-award/

 

Önskar er en fin dag!

Puss

 

Bjuder på en hederlig toaselfie, ber om ursäkt för det haha! Tar typ aldrig selfies längre;).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej.
  Moa verkar ju vara jättegullig. Så det är nog skönt att kunna hänga med henne. Jag skulle vara så himla nervös för att gå på ett sånt event. Men kul att få uppleva nåt sånt…
  Kram 💕

 2. Kirsten

  Hej Elin. Skönt att det inte var något allvarligt med din höft och att du slapp bli op. Gillar dina vloggar och gillar läsa din blogg också. 😀

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Jamen eller hur, det känns på något vis lättare att hantera när det inte krävs någon operation❤ vad roligt att du både gillar vloggarna och bloggen, stort tack för det😘 kram!

 3. Lilian

  Jag förstår att det inte är den optimala lösningen, men skulle det fungera att starta en ny kanal för att få tillbaka möjligheten att kommentera?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Ja det är något jag funderat på det rätt mycket det senaste men vet hur jag ska göra riktigt än. Måste kolla möjligheter att behålla mitt namn, flytta videor osv;) vi får se om det går att lösa på något bra sätt❤👍 stor kram

stats