Ännu en nyans blondare | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Ännu en nyans blondare

FÖRE:

Såhär såg mitt hår ut innan mitt frisörbesök. Här är det alltså helt ostylat(smutsigt). Jag har inte fönat det eller stylat det, utan enbart borstat igenom det. När jag var yngre hade jag lockigt hår men efter att jag fick barn så ändrades strukturen på mitt hår till mer rakt/vågigt.

 

EFTER:

Alltså wow vilken skillnad! Anna som jag går till på Salong Papiljott är så himla duktig. Bilderna gör inte färgen rättvisa! Då det är lite kallare egentligen. När vi fotade efterbilden var det kolsvart ute så det ser varmare ut på bilden än vad det är i verkligheten. Det tog över EN timme att lägga alla folieslingor då jag har så himla mycket hår. Nästa gång kommer det nog inte ta fullt lika lång tid;).

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jätte vackert❤️Vill oxå förnya min blonda färg men precis fått reda på att jag är gravid så måste undvika det ett bra tag🥰 kul du lägger upp video vecka då har jag något att titta på, vilar mkt redan illamående haha och är bara i vecka 7. Men har barn sen tidigare så man känner av det tidigare för varje barn❤️Kram Linda

Annons
stats