Älskade barn! | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

Älskade barn!

 

Jag delar ofta med mig av det “jobbiga” med att vara förälder/föräldraledig men det finns såklart MASSOR av fina stunder som  jag verkligen njuter av.Pojkarnas fina syskonband tex. De har fått en sån fin relation på väldigt kort tid och det är bland det mysigaste jag vet att sitta och studera dem i diverse sammanhang.

De delar på leksaker, tjivas, kramas,pussas och busar. De tar hand om varandra och de tröstar varandra.

Om Alfons fått en tillättavisning och börjar gråta i protest kommer Malve fram och tröstar honom med en kram och en mjuk strykning på armen. När Malve för 10 gången springer ut i gatan springer Alfons efter och lyfter/föser in honom på tomten igen. I soffan kan Alfons helt plötsligt krama om Malve och ge han en riktig “smackpuss” som en ren och skär kärleksförklaring😍.

De är i dessa stunder jag stannar upp och INSER hur rik jag faktiskt är i livet och vilken fantastisk gåva jag fått👌.

 

Mammalivet erbjuder mängder av utmaningar  men bjuder på så mycket kärlek och lycka att det ALLTID är värt det❤.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Hej Elin! Hur går det med Alfons tal? Talar han 3 ords meningar? Min dotter som är lika gammal som Alfons (född 31/10-15) talar inte så många meningar men kan ganska många ord. Just nu så går vi hos en logoped och har precis fått börja med tecken som stöd, just för att hon inte får till så många 3 ords meningar.Jag undrar mest hur ni tänker kring hans tal, känner ni oro?
  Vill slutligen säga att du inspererar mig mycket och jag tittar på er varje vecka:)

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Josefine!! Tack snälla för fina ord det värmer verkligen,Tack! Jag tänkte skriva ett längre svar till dig i ett eget inlägg om ämnet då jag tror det är fler som undrar och kanske är k samma “situation” eller vad man ska säga;) stor kram!

Annons
stats