elinkungsman

elinkungsman

Allt är så rörigt

Hej vänner!

Det var ett tag sen! Jag hinner liksom inte riktigt med bloggen nu för tiden vilket ni säkert märkt. Det är mycket tekniskt som strular med mina sociala medier som gör att jag tappar suget till och från.  Jag är ju en sån där person som tror att allt händer av en anledning och nu börjar jag undra vad detta betyder! Försöker universum säga mig något haha!

 

Jaja nåväl. nu ska ni får en liten uppdatering:

 

Alfons fyraårsdag närmar sig med stormsteg och han är verkligen världens coolaste unge. Han pratar massor, berättar historier, leker rollekar och skämtar och alltså det är SÅ jäkla roligt. Ni som har barn som varit sena med talet kan nog relatera till den där lyckokänslan man känner när allt bara släpper. Nu känns det på något vis som om han alltid har pratat? så himla märkligt hur man under månader kan vänta på något och sen när det väl händer så känns det som att det alltid varit så?

 

 

Jag har fått anställning och kommer att börja jobba på samma arbetsplats som i somras. Jag trivdes så himla bra där så jag är väldigt tacksam att jag får komma tillbaka. Jag börjar på måndag och det ska bli jättekul att träffa alla gamla kollegor och nya kollegor. Sen att få ordentliga rutiner igen kommer göra mig gott. Det är lättare att planera in mellanmål och lunch när man faktiskt har fasta tider att äta på.

 

 

Träningen går bra, jag har inte missat ett enda pass hittills däremot har jag varit slarvig med maten, det tänkte jag försöka bättra på nu under denna månad. Jag känner mig hur som väldigt stark och jag  har gått upp en del i vikt, från 55 kg till 58.1! Stolt tjej.

 

 

Båda barnen har genomlidit vattkoppor och det känns på något vis skönt att ha det “avklarat”. Malve fick värre koppor än Alfons och hade det rätt besvärligt så jag är himla glad att det gick över så fort.

 

Tvättstugerenoveringen är på G och det känns skönt. Jag hoppas att vi får till det bra då den ändå ligger i källaren och på så vis blir lite begränsade i vad vi kan göra. Vi vill ju inte lägga ut en förmögenhet på renoveringen men vi vill ändå att det ska kännas bra. Som det känns just nu så vill vi hålla renoveringen enkel och stilren.

 

Inspobilder  lånade från Pinterest.

Jag gillar ju beige/ljusgrått i kombo med svarta handtag men vet inte om vi ska köra på det eller bara köra på vita skåpsluckor? dra ett safecard så att säga. Väggarna blir iallafall vita och på golvet kommer vi köra svart våtrumsmatta.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Arianne

  Grattis till jobbet! 🙂 Rutiner är verkligen det bästa, själv trivs jag som bäst i dessa och desto härligare de dagar man är ledig och kan njuta av dem på ett annat sätt!
  Vore jätteintressant hur ditt upplägg på mat ser ut, ifall du vill får du mer än gärna dela med dig av detta i någon form 🙂
  Ha en fortsatt fin söndagskväll!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Tack snälla Arianne!! ja rutiner är verkligen bäst:) Jag har inget ordentligt matschema än men tänkte försöka hitta ett bra och då kan jag dela med mig lite av hur upplägget kommer se ut:) stor kram

 2. Amanda

  Vad kul att du fick komma tillbaka till din gamla arbetsplats 👏😁 Är det en tillsvidare anställning du fick nu?

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Hej Amanda!! Jaa så kul, jag blev så himla glad när de ringde mig:) Det är dessvärre en tidsbegränsad anställningen men med eventuell möjlighet till förlängning:)

stats