7 sanningar om hösten | elinkungsman
elinkungsman

elinkungsman

Annons

7 sanningar om hösten

..Nu känner jag mig alltid (helt obefogat) liiiite mindre attraktiv?! Va tusan? så känner jag alltid i början av hösten. Min hud går bananas, håret känns frissigt och kroppen blek. Hur kan en solbränna ens lägga sig SÅ fort haha! Sen så fort jag plockat fram alla snygga höstkläder så ändrar jag mig och känner mig istället skitsnygg.

 

..Så fort kjolen och shortsen åker in i garderoben så börjar jag “fusk”raka mig. Benen rakas inte lika ofta och jag brukar fuska när jag ska ha ankelkorta byxor och endast raka anklarna haha! är det bara jag eller?

 

..det är nu bus-säsongen börjar. Nu börjar jag smörja in mig mer kontinuerligt med BUS. Under sommarmånaderna blir det inte alls lika ofta som under hösten och det är verkligen en quickfix när jag har mina värsta höstdippar haha!

 

..de vanliga strumporna åker på, bort med ankelstrumporna. De korvar sig i höstbootsen och det värsta som finns är när de åker ner på hälen!

 

..80% av årets alla doftljus inhandlas och bränns upp haha!

 

..Seriemaraton är standard om kvällarna. Alltså jag är en RIKTIG serienörd och älskar att plöja serier om kvällarna. Det är extra mysigt att göra det när man har ett höstruskigt väder utanför fönstret.

 

Te., te och te! Jag älskar att köpa på mig goda tesorter på höstengärna med gräddsmak inblandat. Typ champagne grädde, rabarber grädde osv osv.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinkungsman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Haha ja sant. Men det känns så mkt bättre på hösten och vintern om man har en bra brun utan sol då känner man sig lite piggare. Jag har hört att halsduk och mössa gör att håret slits mer på vintertid. Men jag tycker mitt slits mer på sommaren än på vintern. Angående benen haha jag e besatt att raka mina klarar ej av om jag känner lite stubb för det klias så himla mkt på mig så måste ta bort det direkt det gäller alla områdena😂😂 kram ❤️Fin du blev i håret 😘

 2. Linda

  Haha…igenkänning på “fuskraka” benen😂. Och håret är alldeles frissigt, torrt och trassligt. Men du är lika fin hela året😏

 3. Viktoria

  Jag tycker alltid du är så himla snygg. Fint sminkad och jättefina kläder. Björn har tur som hittat dig. JAG ser ut som skrutt däremot. Jag orkar inte sminka mig och piffa för det gör ingen skillnad. Har kommit in i en rejäl svacka. Just nu känns livet ganska tungt. Men idag har jag sovit hela dagen så det kanske blir lite bättre. Kram!

  1. elinkungsman
   elinkungsman

   Åh tack snälla Viktoria<3 och du.. jag är heeelt övertygad om att du är jätte fin men känner igen den där känslan du beskriver. Jag tror alla får den typen av känslor till och från under olika perioder. Jag brukar göra mig i ordning ibland bara för att känna mig lite piggare och fräschare men fattar verkligen att man inte orkar det när man ändå bara går hemma tex<3. Sen går ju jag runt som en riktig skrutt (kul uttryck) vissa dagar också och orkar verkligen inte bry mig;). stor kram

Annons
stats